• تاریخ انتشار : 1402/08/16 - 14:20

خرید محصولات شرکت فیروز با تخفیف ویژه برای خانواده بزرگ دانشگاه علوم پزشکی تهران

به‌منظور توسعه خدمات رفاهی و در راستای «سیاست‌های حمایت از خانواده و جوانی جمعیت»، طبق توافق به‌عمل‌آمده با شرکت فیروز امکان خرید از وب‌سایت شرکت مذکور جهت خرید اینترنتی کلیه محصولات بهداشتی و مراقبت پوست، شوینده، ضدعفونی‌کننده، سیسمونی و... با 20 درصد تخفیف برای هر خرید فراهم شده است.

به گزارش روابط‌عمومی دانشگاه علوم پزشکی تهران معاونت توسعه مدیریت و برنامه‌ریزی منابع، خانواده بزرگ دانشگاه علوم پزشکی تهران می‌توانند با خرید محصولات شرکت فیروز از تخفیف ویژه برخوردار باشند. حداکثر خرید در هر مرتبه پنج میلیون تومان است و متقاضیان به‌منظور برخورداری از مزایای این توافق‌نامه می‌بایست پس از ثبت‌نام در سایت فوق، در هنگام خرید کد تخفیف DAA۱۴۰۲ را در کادر مربوطه وارد کرده و سپس بر روی دکمه "اعمال کد تخفیف" کلیک کنند.
هر یک از همکاران محترم مجاز به سه بار استفاده از کد مذکور هستند و تاریخ اعتبار کد تخفیف تا ۲۹ اسفند ۱۴۰۲ است.
لینک خرید محصولات شرکت فیروز

• گروه خبری : اخبار معاونت