• تاریخ انتشار : 1403/03/20 - 08:01

کاروان زیارتی همکاران دانشگاهی به کربلا

عزیمت زائران دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی و درمانی تهران به عتبات‌عالیات

به گزارش سینا رسانه دانشگاه علوم پزشکی تهران معاونت توسعه مدیریت و برنامه‌ریزی منابع، معاونت فرهنگی و دانشجویی دانشگاه در نظر دارد، کاروان زیارتی همکاران به کربلا را، با مبلغ هفده میلیون و پانصد هزار تومان، یکشنبه ۱۰ تیر ۱۴۰۳ اعزام کند.
از علاقه‌مندان خواهشمند است مدارک خود را دراسرع‌وقت به کارشناس مربوطه(جناب آقای محمود اشتیاقی)، به نشانی خیابان قدس نرسیده به خیابان ایتالیا، پلاک ۲۱ طبقه دوم، ساختمان معاونت فرهنگی و دانشجویی تحویل دهند.
توضیح اینکه لینک اپلیکیشن ایتای ستاد عتبات و عمره دانشگاه https://eitaa.com/xxcvvv است.
برای کسب اطلاعات بیشتر می‌توانید با شماره‌های حسین وش ۰۲۱۶۴۴۳۲۵۳۱ و محمود اشتیاقی ۰۹۱۲۵۵۴۱۲۲۰ تماس برقرار کنید.
  • گروه خبری : اخبار معاونت,اطلاعیه معاونت