مدیریت توسعه سازمان و سرمایه انسانی

10 تیر 1403 یکشنبه
  • تاریخ انتشار : 1403/03/29 - 13:35

برگزاری کارگاه ورزش و سلامت در دانشگاه علوم پزشکی تهران

کارگاه آموزشی و حضوری «ورزش و سلامت» ویژه عموم کارکنان به همت گروه آموزش ضمن خدمت کارکنان مدیریت توسعه سازمان و سرمایه انسانی دانشگاه علوم پزشکی تهران برگزار شد.

به گزارش سینا رسانه دانشگاه علوم پزشکی تهران معاونت توسعه مدیریت و برنامه‌ریزی منابع، توسط گروه آموزش ضمن خدمت کارکنان مدیریت توسعه سازمان و سرمایه انسانی دانشگاه در راستای سلسله کارگاه‌های حضوری و توانمندسازی کارکنان «کارگاه ورزش و سلامت (ویژه همه کارمندان)» ۲۹ خرداد ۱۴۰۳ در سالن G۶ سازمان مرکزی دانشگاه برگزار شد.
دکتر سمانه میرزایی به‌عنوان مدرس کارگاه در خصوص سبک زندگی سالم طبق تعریف سازمان بهداشت جهانی (who)، نقش ورزش در گذراندن اوقات فراغت، کارکرد و نقش‌های اوقات فراغت، نقش ورزش در پیشگیری از بیماری‌های جسمی و روحی، نقش ورزش در طول عمر، نقش ورزش و تأثیر آن در سلامت بدن، ورزش و چربی‌سوزی، ورزش در کودکان، تأثیر ژیمناستیک بر قد کودکان، ورزش نوجوانی، تأثیر ورزش بر قد در نوجوانی، رشد قدی و صفحات رشد، تأثیر تمرینات مقاومتی شدید بر رشد قدی نوجوانان، ورزش در جوانی، سارکوپنیا، اثرات ورزش بر زوال عقل و پیری، ورزش در کهن‌سالی، کیفیت زندگی بهتر برای همه در دوران پیری، معرفی انواع تمرینات ورزشی، ورزش‌های گروهی، ورزش پیاده‌روی، ورزش یوگا، ورزش پیلاتس و فواید آن، تفاوت ورزش پیلاتس و یوگا و... مطالب ارزشمندی را بیان کرد و در پایان به پرسش شرکت‌کنندگان در این حوزه پاسخ داد.
کارگاه آموزشی و حضوری «ورزش و سلامت» برای کارکنان شرکت‌کننده امتیاز آموزش ضمن خدمت داشت.
  • گروه خبری : اخبار معاونت,اطلاعیه معاونت,اخبار مدیریت توسعه سازمان و سرمایه انسانی,مطالب آموزشی مدیریت توسعه سازمان و سرمایه انسانی,ویژه دانشگاه