بخش دوم:بیمارستان امیر اعلم
دکتر امیراعلم در سال 1333 قمری موضوع تأسیس بیمارستان زنان و تربیت پزشک و قابله زن را، به علت شیوع بیماری های خاص زنان و مشکلات پیش روی آن، در نشریه «شکوفه» مطرح کرد تا بتواند از تلفات هولناک 30 درصدی زنان باردار جلوگیری کند. با توجه به ضرورت تربیت قابله های آموزش دیده نیز، مدرسه قابلگی در کنار بیمارستان زنان احداث شد و نظام نامه آن در سال 13۰9 شمسی به تصویب رسید.
بخش اول:دانشکده پزشکی
در سال 1313 به عنوان اولین دانشکده به دانشگاه تهران انتقال یافت. نقشه تالار تشریح و طرح مختصر دانشکده توسط آندره گدار کشیده شد اما اجرای طرح اصلی و نقشه های تفصیلی دانشکده پزشکی را ماگسیم سیرو طراحی نموده است. آغاز بنای دانشکده با حضور مقام های کشوری در سوم تیر ۱۳۱۳ بوده و با کوشش فروغی در بهمن همان سال، اولین قسمت دانشکده با نام دستگاه ابن سینا (تالار تشریح) افتتاح گردید.
دریافت گواهی دانش (در سامانه مدیریت دانش وزارت بهداشت)
دریافت گواهی دانش (اخذ سند مالکیت بیمارستان روزبه)
گواهی دانش(در سامانه مدیریت دانش وزارت بهداشت) سند مالکیت بیمارستان روزبه توسط اداره املاک و اراضی دانشگاه اخذگردید.
ثبت رسمی سند مالکیت بیمارستان روزبه به نام دانشگاه علوم پزشکی تهران
ثبت رسمی سند مالکیت بیمارستان روزبه به نام دانشگاه علوم پزشکی تهران
دکتر قناعتی، رئیس دانشگاه علوم پزشکی تهران، در مراسم رونمایی از سند مالکیت بیمارستان روزبه، این رویداد را نقطه عطفی در تاریخ دانشگاه دانست و گفت: راهاندازی اداره املاک در دانشگاه و ثبت رسمی سند مالکیت بیمارستان روزبه، گامی بلند در جهت شفافسازی و ساماندهی املاک دانشگاه و بهرهبرداری بهینه از این داراییهای ارزشمند محسوب میشود.
ابلاغ مهندس محمدکاظم امینی جهت عضویت در کمیته املاک و مستندسازی از سوی وزارت بهداشت
مهندس محمدکاظم امینی سرپرست اداره املاک و مستغلات دانشگاه علوم پزشکی تهران از سوی میر حامد خانی مدیرکل حقوقی، املاک و تنظیم مقررات (معاونت حقوقی و امور مجلس وزارت بهداشت) به سمت عضو کمیته املاک و مستندسازی وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی منصوب شد.
وقف در اسلامشهر
بانوی اسلامشهری املاک خود را وقف ایجاد درمانگاه در اسلامشهر کرد
بانوی اسلامشهری املاک خود را وقف ایجاد درمانگاه در اسلامشهر کرد