• تاریخ انتشار : 1403/02/12 - 15:45

سومین نشست مدیر فنی و نظارت بر طرح‌های عمرانی دانشگاه علوم پزشکی تهران با مسئولان فنی، منطقه‌ای و سرپرست گروه‌ها برگزار شد.

سومین نشست مهندس بهزاد مکری مدیر فنی و نظارت بر طرح‌های عمرانی دانشگاه علوم پزشکی تهران با مسئولان فنی، منطقه‌ای و سرپرست گروه‌های مدیریت فنی و نظارت بر طرح‌های عمرانی دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی و درمانی تهران تشکیل شد.

به گزارش سینا رسانه دانشگاه علوم پزشکی تهران معاونت توسعه مدیریت و برنامه‌ریزی منابع، در این نشست که 10 اردیبهشت 1403در سالن شورا دفتر معاونت توسعه مدیریت برگزار شد در خصوص مباحث مختلفی از جمله؛ هماهنگی کلیه پروزه های عمرانی با هماهنگی مسئولین فنی منطقه ای، تمدید قرارداد پروزه خیرین در بیمارستان آرش، تحویل کارگاه پروژه بیمارستان رازی، راه اندازی چیلر بیمارستان یاس و .. بحث و تبادل نظر شد.
در ادامه مهندس بهزاد مکری مدیر فنی و نظارت بر طرح‌های عمرانی دانشگاه ضمن ارائه نقطه‌نظرات از نظرات همکاران و راهکارهای پیشنهادی بهره‌مند و مقرر شد این جلسات به‌صورت منظم و هفتگی ادامه یابد.
  • گروه خبری : اخبار مدیریت فنی و نظارت بر طرحهای عمرانی
کاربر مدیریت فنی