لیست اخبار صفحه :1
 از دانشگاه علوم پزشکی تهران به‌پاس همکاری‌های مؤثر در اجرای طرح‌های پاسخگویی بار در سال ۱۴۰۲ و مدیریت مصرف بهینه برق قدردانی شد
تقدیر از مشترکان دانشگاهی برتر برق در سمینار طرح‌های پاسخگویی بار در سال ۱۴۰۳

در سمینار طرح‌های پاسخگویی بار ویژه مشترکین دانشگاهی و مراکز علمی‌پژوهشی شهر تهران که در دفتر مدیریت تحقیقات شرکت توزیع نیروی برق تهران بزرگ برگزار می‌شود، از دانشگاه علوم پزشکی تهران به‌پاس همکاری‌های مؤثر در اجرای طرح‌های پاسخگویی بار در سال ۱۴۰۲ و مدیریت مصرف بهینه برق شهر تهران قدردانی شد.

برگزاری جلسه بررسی پیشرفت پروژه‌های عمرانی دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی و درمانی تهران

جلسه بررسی پیشرفت پروژه‌های عمرانی در راستای «گزارش و پیشرفت پروژه‌های عمرانی دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی و درمانی تهران» با حضور دکتر رامین رحیم نیا معاون توسعه مدیریت و برنامه‌ریزی منابع و اعضای کارگروه تشکیل شد.

برگزاری نشست هفتگی مدیر فنی و نظارت بر طرح‌های عمرانی دانشگاه علوم پزشکی تهران با مسئولان فنی، منطقه‌ای و سرپرست گروه‌ها

نشست هفتگی مهندس بهزاد مکری مدیر فنی و نظارت بر طرح‌های عمرانی دانشگاه با مسئولان فنی، منطقه‌ای و سرپرست گروه‌های مدیریت فنی و نظارت بر طرح‌های عمرانی دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی و درمانی تهران تشکیل شد.

راهنمای استفاده از اپلیکیشن اوانو
اوانو؛ خدمات یکپارچه مدیریت زندگی

راهنمای استفاده از اپلیکیشن اوانو

با نصب اپلیکیشن اوانو به‌آسانی می‌توانید تراکنش‌های روزمره‌ را انجام دهید و از انواع خدمات مالی، اپراتوری، بانکی، سفر و گردشگری، سلامتی، شهروندی، بیمه و.... استفاده کنید.

بازدید مشاور اجرائی معاون توسعه و مدیر فنی و نظارت بر طرح‌های عمرانی دانشگاه از پروژه‌های بیمارستان دکتر شریعتی

مهندس بهزاد مکری مشاور اجرائی معاون توسعه و مدیر فنی و نظارت بر طرح‌های عمرانی دانشگاه به همراه دکتر احمدرضا جمشیدی رئیس بیمارستان دکتر شریعتی از پروژه‌های بیمارستان دکتر شریعتی بازدید کردند.

تأکید دکتر رامین رحیم نیا بر اهمیت «جمع‌آوری دیتا (اطلاعات واحدها) و تحلیل درست آن»
برگزاری جلسه بررسی فرم 5 تفاهم نامه دانشکده ها و بیمارستان های تابعه دانشگاه علوم پزشکی تهران

جلسه بررسی فرم 5 تفاهم نامه دانشکده ها و بیمارستان های تابعه با حضور دکتر رامین رحیم نیا معاون توسعه مدیریت و برنامه ریزی منابع دانشگاه علوم پزشکی تهران تشکیل شد.

بازدید مدیر فنی و نظارت بر طرح‌های عمرانی دانشگاه از (پروژه سالن امیرکبیر) موزه ملی تاریخ علوم پزشکی

مهندس بهزاد مکری مدیر فنی و نظارت بر طرح‌های عمرانی دانشگاه علوم پزشکی تهران از «پروژه سالن امیرکبیر موزه ملی تاریخ علوم پزشکی بازدید و از نزدیک در جریان روند پیشرفت پروژه» قرار گرفت.