• تاریخ انتشار : 1403/03/13 - 09:48

برگزاری جلسه بررسی پیشرفت پروژه‌های عمرانی دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی و درمانی تهران

جلسه بررسی پیشرفت پروژه‌های عمرانی در راستای «گزارش و پیشرفت پروژه‌های عمرانی دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی و درمانی تهران» با حضور دکتر رامین رحیم نیا معاون توسعه مدیریت و برنامه‌ریزی منابع و اعضای کارگروه تشکیل شد.

به گزارش سینا رسانه دانشگاه علوم پزشکی تهران معاونت توسعه مدیریت و برنامه‌ریزی منابع، جلسه بررسی پیشرفت پروژه‌های عمرانی با حضور دکتر رامین رحیم نیا معاون توسعه مدیریت و برنامه‌ریزی منابع و اعضای کارگروه کمیته عمرانی به‌منظور «بررسی و ارائه گزارش و پیشرفت پروژه‌های عمرانی دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی و درمانی تهران» در سالن شورای معاونت توسعه برگزار شد.
 مهندس بهزاد مکری مدیر فنی و نظارت بر طرح‌های عمرانی دانشگاه در این جلسه گزارشی از پیشرفت پروژه‌های عمرانی، هزینه‌های انجام شده، اعتبارات موردنیاز ماهانه و سالانه ارائه داد.
در ادامه مهندس حمیده اباذری کارشناس مدیریت فنی و نظارت بر طرح‌های عمرانی گزارش مبسوطی در خصوص مشارکت خیرین سلامت در پروژه‌های عمرانی دانشگاه و پیشرفت فیزیکی پروژه‌های مذکور از جمله؛ توسعه و تکمیل بخش‌های نوزادان و درمانگاه پوست بیمارستان جامع بانوان آرش، بازسازی و بهسازی بخش پیوند کبد بیمارستان امام خمینی، احداث و تکمیل بیمارستان جامع کانسر امام خمینی، درمانگاه زنان، زایمان و نازایی بیمارستان امام خمینی، بازسازی و مقاوم‌سازی اورژانس و درمانگاه فیزیوتراپی مجتمع بیمارستانی امیراعلم، بهسازی و توسعه بخش ICU بیمارستان ضیائیان، بازسازی اساسی بخش NICU بیمارستان مرکز طبی کودکان، بازسازی اساسی و توسعه بخش ریه و ICU ریه بیمارستان مرکز طبی کودکان، بازسازی و توسعه بخش NICU بیمارستان دکتر شریعتی، بازسازی بخش‌های جراحی اعصاب و ICU اعصاب بیمارستان دکتر شریعتی، بازسازی بخش ریه بیمارستان دکتر شریعتی، بهسازی درمانگاه، آزمایشگاه و بخش بستری مرکز تحقیقات خون و آنکولوژی بیمارستان دکتر شریعتی، احداث پلی‌کلینیک بیمارستان روزبه، احداث بیمارستان فوق‌تخصصی MS بیمارستان سینا، بهسازی و توسعه بخش CICU بیمارستان مرکز طبی کودکان و بهسازی بخش اورولوژی بیمارستان مرکز طبی کودکان ارائه داد.
سپس در خصوص مطالب ارائه شده در خصوص پروژه‌های مدیریت فنی و نظارت بر طرح‌های عمرانی دانشگاه و... بحث و تبادل نظر انجام شد.
  • گروه خبری : دستاوردهای معاونت,اخبار معاونت,اطلاعیه معاونت,اخبار مدیریت فنی و نظارت بر طرحهای عمرانی,ویژه دانشگاه