لیست اخبار صفحه :1
 از دانشگاه علوم پزشکی تهران به‌پاس همکاری‌های مؤثر در اجرای طرح‌های پاسخگویی بار در سال ۱۴۰۲ و مدیریت مصرف بهینه برق قدردانی شد
تقدیر از مشترکان دانشگاهی برتر برق در سمینار طرح‌های پاسخگویی بار در سال ۱۴۰۳

در سمینار طرح‌های پاسخگویی بار ویژه مشترکین دانشگاهی و مراکز علمی‌پژوهشی شهر تهران که در دفتر مدیریت تحقیقات شرکت توزیع نیروی برق تهران بزرگ برگزار می‌شود، از دانشگاه علوم پزشکی تهران به‌پاس همکاری‌های مؤثر در اجرای طرح‌های پاسخگویی بار در سال ۱۴۰۲ و مدیریت مصرف بهینه برق شهر تهران قدردانی شد.

مهندس محمدکاظم امینی «عضو کمیته املاک و مستندسازی» وزارت بهداشت شد

مهندس محمدکاظم امینی سرپرست اداره املاک و مستغلات دانشگاه علوم پزشکی تهران از سوی میر حامد خانی مدیرکل حقوقی، املاک و تنظیم مقررات (معاونت حقوقی و امور مجلس وزارت بهداشت) به سمت «عضو کمیته املاک و مستندسازی» وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی منصوب شد.

راهنمای استفاده از اپلیکیشن اوانو
اوانو؛ خدمات یکپارچه مدیریت زندگی

راهنمای استفاده از اپلیکیشن اوانو

با نصب اپلیکیشن اوانو به‌آسانی می‌توانید تراکنش‌های روزمره‌ را انجام دهید و از انواع خدمات مالی، اپراتوری، بانکی، سفر و گردشگری، سلامتی، شهروندی، بیمه و.... استفاده کنید.

بانویی به زیبایی فرشته

به گزارش سینا رسانه دانشگاه علوم پزشکی تهران،خیرین سلامت، ملاقات از خیر محترم در عرصه بهداشت و درمان، خانم نسا اسفندیاری در بیمارستان سینا توسط دکتر حسینی تبار، مهندس امینی و کارشناسان آن واحد و مدیریت بیمارستان صورت پذیرفت. در این ملاقات ضمن دلجویی از بانوی بزرگوار،برای سلامتی و طول عمر ایشان از درگاه داوند متعال مسئلت خواسته شد.

نخستین گردهمایی آموزشی رابطین املاک دانشگاه علوم پزشکی تهران در 22 مرداد ماه 1402 برگزار شد.
برگزاری نخستین گردهمایی آموزشی رابطین املاک دانشگاه علوم پزشکی تهران

در نخستین گردهمایی آموزشی رابطین املاک دانشگاه علوم پزشکی تهران بر مستندسازی و مولدسازی املاک و اراضی دانشگاه تأکید ویژه شد.

اولین جلسه گفتمان بهره‌وری املاک و اراضی در طبقه پنجم ستاد مرکزی برگزار شد.
اولین جلسه گفتمان بهره‌وری املاک و اراضی

اولین جلسه گفتمان بهره‌وری املاک و اراضی در طبقه پنجم ستاد مرکزی برگزار شد.

با توجه به اینکه بهره وری از املاک و اراضی دانشگاه جزو دغدغه‌ها و سیاست کاری سیاست های کاری ریاست محترم دانشگاه و معاونت توسعه دانشگاه قرار دارد بدین منظور جهت آغاز گفتمان بهره‌وری جلسه ای مورخ 8 اسفند 1401 در طبقه پنجم ستاد مرکزی دانشگاه برگزار شد.