سهمیه تسهیلات اقامتی جهت شرکت در قرعه کشی

| تاریخ ارسال: 1400/9/6 |
بسمه تعالی

به اطلاع می‌رساند تاریخ سهمیه‌های اقامتی ویژه همکاران محترم دانشگاه در ماه‌های دی و بهمن ۱۴۰۰، در "سامانه رفاهی دانشگاه" بارگذاری شده‌‌است.
   همکاران محترم به منظور رزرو و شرکت در قرعه‌کشی مراکز آموزش ضمن خدمت و رفاهی در مشهد و رامسر، یزد، کرمان، هتل شیراز و مجموعه اقامتی سارا در قشم (متعلق به دانشگاه شهید بهشتی طبق تفاهم‌نامه) می‌بایست به سامانه فوق، بخش "رزرو اماکن اقامتی- منوی اقدامات رزرو "مراجعه نمایند.
***
   لازم به ذکر است با توجه به پیگیری‌های در حال انجام در خصوص اضافه شدن اماکن اقامتی در شهرهای دیگر به محض نهایی شدن تفاهم نامه، سهمیه این واحدها جهت رزرو همکاران محترم به سامانه جامع رفاهی افزوده خواهد شد.
***
   رزرو و انتخاب سهمیه‌ها در سامانه از تاریخ صدور بخشنامه آغاز می‌شود و آخرین مهلت رزرو تا چهارشنبه ۱۷ آذرماه می‌باشد.
***
   پس از این تاریخ، فرآیند قرعه‌کشی انجام و نتایج از طریق ارسال پیامک به برندگان و همچنین دسترسی شخصی کارکنان در سامانه جامع رفاهی اطلاع‌رسانی خواهد‌ شد.
   سامانه از ۱۵ روز قبل از تاریخ شروع سهمیه برای برندگان قرعه‌کشی فعّال خواهد‌‌ شد و در صورت عدم ثبت‌نام قطعی تا ۵ روز قبل از زمان سفر، سامانه برای آن فرد بسته می‌شود. عدم مراجعه برندگان قرعه‌کشی در زمان تعیین‌شده به منزله انصراف تلقی خواهد ‌شد و سهمیه فوق به صورت سهمیه‌های آزاد از طریق کانال‌های ارتباطی اداره رفاه و تعاون کارکنان دانشگاه جهت استفاده سایر همکاران اطلاع‌رسانی خواهد شد.