• بازدید دیروز : 19639

انتصاب دکتر محمدرضا رستم بخش به سمت سرپرست معاونت اداری و مالی دانشکده طب ایرانی

| تاریخ ارسال: 1400/9/1 |

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تهران دانشکده طب ایرانی، در متن این حکم آمده است:

جناب آقای محمدرضا رستم بخش
باسلام و احترام
خدمت به جامعه در هر جایگاه ارزشمند و باعث مباهات است و همچنین توفیق در امر خدمت رسانی شایسته انسانهایی است که نهادی پاک و مطهر دارند و ضمیرشان سرشار از تعهد و ارزشهای انسانی و والاست.
نظر به پیشنهاد ریاست محترم دانشکده طب ایرانی و تعهد و شایستگی جنابعالی؛ به موجب این ابلاغ بعنوان سرپرست معاونت اداری و مالی دانشکده طب ایرانی منصوب می­شوید تا با اتکال به خداوند متعال و رعایت جوانب شرعی و قانونی و با توجه به ظرفیت های قابل توجه آن ­مرکز و خرد جمعی و جلب مشارکت اعضاء هیأت علمی، کارشناسان و کارکنان خدوم نسبت به امور ذیل اهتمام ورزید.

1. -     تلاش بی وقفه بمنظور دستیابی به تمام اهداف نقشه علمی دانشگاه
  2. -     استفاده از تمام ابزارهای موجود اعم از روش های نوین مدیریتی، منابع انسانی، مالی و فیزیکی در جهت ارتقاء خدمات آموزشی با تاکید بر رعایت اصول رفتار حرفه ای
  3. -     برنامه ریزی برای اصلاح فرآیندها به منظور چابک سازی و استفاده بهینه از منابع
  4. -     تلاش به منظور جلب مشارکت های خارج از دانشگاه در مسیر اصلاح زیرساخت ها و ارتقاء خدمات
  5. -     تلاش در جهت کاربردی کردن و تجاری سازی دانش و حرکت به سمت دانشگاه نسل سوم

توفیق روزافزون جنابعالی در راه خدمت به نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران و در ظل توجهات حضرت ولی عصر (عج) را از درگاه خداوند متعال خواستارم.
دکتر سید ابوالفضل ذاکریان
معاون توسعه مدیریت وبرنامه ریزی منابع دانشگاه

دفعات مشاهده: 134 بار   |   دفعات چاپ: 22 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر