برگزاری اولین جلسه کمیته بهره‌وری دانشگاه

| تاریخ ارسال: 1400/8/26 |
اولین جلسه کمیته بهره‌وری دانشگاه با حضور معاون توسعه مدیریت و برنامه ریزی منابع دانشگاه برگزار شد.
دکتر سید ابوالفضل ذاکریان در جلسه کمیته بهره‌وری دانشگاه، سیاست‌های دانشگاه در حوزه ارتقا و بهره‌وری و تعریف آن از دیدگاه نظام سلامت را بیان کرد.
به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تهران مدیریت تحول، نوسازی و مطالعات کاربردی، اولین جلسه کمیته کارشناسان بهره‌وری دانشگاه، ساعت ۸ صبح روز چهارشنبه ۲۶ آبان ماه ۱۴۰۰، با حضور دکتر سید ابوالفضل ذاکریان معاون توسعه مدیریت برنامه‌ریزی منابع دانشگاه، اعضای کمیته مذکور، مهرندا سلام زاده رئیس گروه تحول اداری وزارت بهداشت، آرزو رهبری کارشناس تحول اداری وزارت بهداشت در سالن اجلاس معاونت توسعه برگزار شد.
دکتر ذاکریان در ابتدا به اهمیت بهره وری و رویکرد دانشگاه در این خصوص اشاره کرد. در ادامه سلام زاده، به بیان سیاست‌های وزارت متبوع و اقدامات صورت گرفته در سطح ملی از سال ۱۳۹۹  پرداخت.کلیه اعضا نظرات خود را در خصوص بهره وری و موضوعات الویت دار با هدف ارتقاء کارایی و افزایش اثربخشی با رویکرد کاهش هزینه ها، افزایش درآمدها و افزایش رضایت ذینفعان به بحث و تبادل نظر گذاشتند.
توضیح اینکه این سلسله جلسات در راستای آیین نامه اجرایی بند (ج) تبصره ۲۰ قانون بودجه سال ۱۴۰۰ و گام نهم راهنمای اجرایی بند الف ماده (۵) قانون برنامه ششم توسعه در دانشگاه برگزار می شود.

برای دریافت لینک خبر در سایت روابط عمومی دانشگاه اینجا را کلیک نمایید

دفعات مشاهده: 221 بار   |   دفعات چاپ: 2 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر