معرفی راه‌های ارتباط مستقیم با معاونت توسعه مدیریت و برنامه‌ریزی منابع دانشگاه

| تاریخ ارسال: 1400/7/1 |
دکتر ابوالفضل ذاکریان، معاون توسعه مدیریت و برنامه‌ریزی منابع دانشگاه روز چهارشنبه ۳۱ شهریور ۱۴۰۰ در گفتگو با روابط عمومی دانشگاه در خصوص ایجاد راه‌های تماس همکاران دانشگاهی با مجموعه مدیریت توسعه دانشگاه گفت: در گام اول تصمیم گرفتیم که راهی برای ارتباط بدون واسطه جامعه دانشگاهی با معاونت توسعه ایجاد کنیم. برای این کار با کمک همکاران روابط عمومی دانشگاه، سه مسیر متفاوت برای این امر اختصاص دادیم. مسیر اول شماره واتس‌آپی (۰۹۳۸۴۹۰۲۴۰۵)است که من شخصاً پیام‌های آن را خواهم دید، پیگیری می‌کنم و در صورت لزوم پاسخ‌ خواهم داد. مسیر دوم ارسال پیام از طریق پست الکترونیک معاونت(vcmdrptums.ac.ir) است که پیش‌ازاین نیز فعال بوده است. مسیر سوم استفاده از فرم ارسال نظرات در سایت معاونت (https://b۲n.ir/vcmdrp) است. من از همه همکاران عزیز خواهش می‌کنم دست در دست هم، برای دانشگاهی پویاتر، قوی‌تر و منسجم‌تر تلاش کنیم.
دفعات مشاهده: 550 بار   |   دفعات چاپ: 6 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر