جلسه دستورالعمل پرداخت کارانه طبق عملکرد پزشکان

| تاریخ ارسال: 1393/12/10 |

گالری عکس

به گزارش روابط عمومی مدیریت امور مالی دانشگاه، جلسه بررسی دستورالعمل پرداخت کارانه مبتنی بر عملکرد پزشکان و پرسنل با حضور دکتر محمود بیگلر معاون توسعه مدیریت و برنامه ریزی منابع ،آزاده چترروز مدیر امور مالی دانشگاه ، مدیران بیمارستانها و روسای حسابداری در روز شنبه 9 اسفند 93 در سالن جلسات مدیریت توسعه و منابع دانشگاه برگزار شد .

هدف از تشکیل این جلسه بررسی نحوه اجرای دستورالعمل ابلاغی پرداخت میتنی بر عملکرد پزشکان و کارکنان عنوان شد.

در ابتدای جلسه معاون توسعه دانشگاه،ضمن تاکید بر اجرای سریع تر این دستورالعمل اظهار کرد: با ابلاغ کتاب ارزش نسبی دانشگاه علی رغم افزایش حجم کاری ومشکلاتی که در اجرای آن داشتیم با همت مدیران و روسای حسابداری بیمارستانها ،این سهم با موفقیت به انجام رسید.وی افزود: با اجرای آزمایشی این دستورالعمل و بازخوردهای دریافتی از سوی هیات اجرایی بیمارستانها ،نواقص موجود دراجرای دستورالعمل برطرف خواهد شد.

مدیر امور مالی دانشگاه در ادامه با بیان اینکه در اجرای دستورالعمل با محدودیت زمانی پایان سال روبرو هستیم. به بررسی کلیاتی از ساختار اجرایی دستورالعمل پرداخت .

چتر روزتاکید کرد: در این دستورالعمل نحوه محاسبه کارانه برای کارکنان رسمی ، پیمانی و شرکتی به طور یکسان خواهد بود . وی در ادامه نحوه محاسبه و پرداخت مبتنی برعملکرد را در 4 گام اجرایی تدوین وتسریع نمود.

مدیر امور مالی دانشگاه خاطرنشان کرد، برای اجرای سریع تر و دقیق تر این دستورالعمل نرم افزار تهیه و در اختیار مراکز قرار خواهد گرفت تا محاسبات با سهولت انجام پذیرد.وی اظهار داشت پرداخت کارانه پزشکان را تا پایان هفته در بیمارستان بهارلو به صورت پایلوت و آزمایشی با این نرم افزار اجرا می کنیم .و پس از رفع نواقص احتمالی در هفته آتی ،کلیه بیمارستانها تا پایان سال به محاسبه و پرداخت قطعی کارانه اقدام نمایند.

در خاتمه مدیران بیمارستانها وروسای حسابداری به طرح پرسش و پاسخ پرداختند و مقرر شد با توجه به پیچیدگی دستورالعمل پرداخت میتنی بر عملکرد کارکنان ،با تکمیل بخش مربوط به کارکنان به صورت نرم افزاری ، به قطعی نمودن پرداختهای صورت گرفته در فروردین سال آینده اقدام گردد.

دفعات مشاهده: 1197 بار   |   دفعات چاپ: 273 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر