جلسه پرسش و پاسخ مالیاتی

| تاریخ ارسال: 1393/11/19 |

گالری عکس

به گزارش روابط عمومی مدیریت امور مالی دانشگاه،جلسه پرسش و پاسخ در حوزه امورمالیاتی با حضور آزاده چتر­روز مدیر امور مالی دانشگاه، بازگیر ممیز کل اداره امور مالیاتی،خاکپور کارشناس اداره مالیات ، روسای ادارات امور مالی دانشگاه وکلیه روسای حسابداری و کارشناسان مالی واحدهای تابعه دانشگاه در تاریخ 18 بهمن 93 در سالن اجتماعات واقع در طبقه نهم دانشگاه برگزار شد .

هدف از برگزاری این جلسه رفع ابهامات و سوالات همکاران واحد های تابعه در زمینه کداقتصادی ، مالیات حقوق و مالیات تکلیفی و سایر موارد مرتبط مالیاتی می باشد .

در ابتدای جلسه مدیر امور مالی دانشگاه به معرفی اجمالی از دانشگاه علوم پزشکی تهران پرداخت و اینکه این دانشگاه به عنوان بزرگترین مجموعه مراکز آموزشی و درمانی دارای تنوع خدمات و پیرو آن خدمات گیرنده­های متفاوتی می باشد . که این تنوع کاری و حجم بالای پرداخت ها لزوم اجرای دقیق بخش نامه­ها را می طلبد .

چترروز افزود :سالهای پیش جلسات متعددی با اداره کل مالیات برگزار کردیم و همیشه در ثبت داده­ها و بخش نامه­های جدید پیشرو بوده ایم تا با این حجم کاری دچار چالش نشویم .ولی برای داشتن ادبیات مشترک بین دانشگاه و اداره مالیات این الزام وجود دارد که این جلسات به طور مداوم ادامه یابد .

مدیر امور مالی دانشگاه به تجمیع مراکزمالیاتی واحدهای تابعه دانشگاه اشاره کرد و گفت : با رای زنی انجام شده انشاء ا... از ابتدای سال 94 یک مرکز مالیاتی عهده دار خدمات رسانی به کلیه واحدهای تابعه دانشگاه خواهد بود، ایشان از تجربه موفق دانشگاه در خصوص تجمیع شعبات بیمه­ای سازمان تامین اجتماعی در یک شعبه خبر داد .وی یاد آور شد: با شناخت طرفین (دانشگاه و سازمان تامین اجتماعی ) بسیاری از تعهدات دانشگاه برطرف شده ، وخدمات رسانی مناسب تر و افزایش رضایت مندی را به دنبال داشته است .که امیدواریم این اتفاق با همین نتایج در تجمیع حوزه های مالیاتی واحدهای تابعه محقق گردد.

درادامه جلسه کارشناسان مالی واحدهای تابعه دانشگاه با مطرح کردن اشکالاتی در سامانه ثبت اطلاعات مالیات بر درآمد حقوق و کد اقتصادی به طرح پرسش و پاسخ پرداختند .

الهام خاکپور نیز دیگر کارشناس اداره مالیاتی با بیان آدرس سایت اداره مالیاتی ،به طرز استفاده از این سامانه و راهنمایی کاربران پرداخت .

در خاتمه مقرر شد این جلسات هماهنگی ­جهت تسریع در امور ادامه یافته و در صورت بروز هر نوع ابهامی، همکاران شاغل در اداره کل مالیات پاسخگوی نیاز کاربران دانشگاه باشند.

دفعات مشاهده: 880 بار   |   دفعات چاپ: 297 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر