جلسه کمیته فنی مدیریت مالی

| تاریخ ارسال: 1393/10/13 |

گالری عکس

به گزارش روابط عمومی مدیریت مالی دانشگاه ،جلسه کمیته فنی و تخصصی مدیریت مالی با حضور آزاده چترروز مدیر مالی دانشگاه ، جواد جعفری معاون مرکز بودجه و پایش عملکرد وزارت بهداشت و درمان و آموزش پزشکی ، حاج آقا مردانی مشاور معاونت توسعه مدیریت و منابع وزارت بهداشت و جمعی از اعضای کمیته فنی مدیریت مالی دانشگاههای کل کشور ، روز شنبه 13 دی 93 در سالن جلسات مدیریت مالی دانشگاه برگزار شد .

شایان ذکر است برگزاری جلسات این کمیته از سال گذشته بنا به ضرورت و به طور مدون با اعضای کمیته و کارگروههای فنی مدیریت مالی دانشگاههای کل کشور تشکیل شده است .هدف از برگزاری این جلسات استفاده حداکثری از ظرفیت فکری اعضای کمیته جهت برنامه ریزی بهتر و بررسی وچگونگی اجرای دستورالعمل­های جدید مالی وزارت بهداشت و درمان می باشد .

در ابتدای جلسه جعفری ضمن بررسی اجمالی حسابداری تعهدی ، و لزوم اجرای دقیق آن توسط تمامی دانشگاهها متذکر شد که هنوز در بخش­هایی اشکالاتی در اجرای این حسابداری دیده میشود که با آموزش مداوم باید برطرف سازیم.

در ادامه جعفری به تشریح هدف برگزاری این جلسه که بررسی دستورالعمل ابلاغی وزارت بهداشت مبنی بر تشکیل حساب پشتیبان متمرکز و تجمیع منابع دانشگاه می باشد پرداخت . ایشان با بررسی این دستورالعمل از اعضای کمیته درخواست کرد تا ضمن استفاده از تجربیات چترروز ، مدیر مالی دانشگاه به عنوان پیش کسوت در اجرای این دستورالعمل ابهامات خود را برطرف سازند .گفتنی است حدود 2 ماه از اجرای این دستورالعمل در دانشگاه تهران میگذرد که موارد و محدودیتی در اجرای آن نبوده است.

در ادامه چترروز در رابطه با دستورالعمل تشکیل حساب پشتیبان و چگونگی ارتباط واحدها با حساب پشتیبان و فرایند گردش مالی تجمیع ، توضیحات مبسوطی داد .

مردانی به پشتیبانی از این دستورالعمل پرداخت و متذکر شد هیچ مشکل و مواردی در اجرای این دستورالعمل نمی باشد و هدف تنها ، استفاده از رویه یکسان در مدیریت های مالی دانشگاهها و تامین دقیق نقدینگی واحد ها می باشد .

در خاتمه اعضای کمیته به طرح پرسش و پاسخ و رفع ابهامات در اجرای این دستورالعمل پرداختند .

دفعات مشاهده: 1382 بار   |   دفعات چاپ: 312 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر