ارتقاء ماژول انبار از بسته نرم افزار مالی

| تاریخ ارسال: 1393/9/10 |

AWT IMAGE

برگزاری جلسه با روساء امور مالی برخی از واحدهای تابعه به منظور بررسی نظرات و پیشنهادات آنان در خصوص ارتقاء ماژول انبار از بسته نرم افزار مالی دانشگاه (8/9/93)

سرکار خانم چترروز مدیر امور مالی دانشگاه اظهار داشتند در راستای بررسی آخرین وضعیت زیر سیستم انبار نرم افزار مالی دانشگاه و همچنین تبادل نظر در زمینه آیتمهای پیشنهادی جدید جهت اعمال در نرم افزار مزبور ، جلسه ای در روز شنبه مورخ 08/09/93 با حضور جمعی از روساء امور مالی و همکاران فنی پروژه برگزار گردید.

ایشان با اشاره به اینکه این مدیریت از ابتدای پیاده سازی نرم افزار یاد شده همواره نهایت سعی و تلاش خود را در جهت فراهم نمودن شرایط و امکانات مناسب به منظور تسهیل در استفاده کاربران از نرم افزار بعمل آورده اند بیان داشت ، بحمدا... از ابتدای سال 93 و پس استقرار زیر سیستم انبار ، بخش اعظمی از نظرات و پشنهادات کاربران علی الخصوص مدیران محترم واحدهای تابعه که بصورت تلفنی ، حضوری و یا طی مکاتبه به مجموعه این مدیریت منعکس گردیده و ارتقاء سیستم را در پی داشته است ، در جلسات کارشناسی مطرح و نسبت به ایجاد و لحاظ نمودن آنها در نرم افزار اقدام گردیده است.

مدیر امور مالی دانشگاه اظهار داشت در طی جلسه برگزار شده مذکور ، روساء امور مالی نظرات خود در خصوص آیتمهای مد نظر را مطرح و پس از بحث و تبادل نظر ، مقرر گردید برخی از پیشنهادات که مورد تائید سایر حاضرین در جلسه نیز قرار گرفت ظرف مدت دو هفته توسط تیم نرم افزاری در سیستم لحاظ گردد و از قسمت اطلاع رسانی نرم افزار نیز موارد ایجاد شده به اطلاع کلیه کاربران رسانده شود.

گالری عکس

دفعات مشاهده: 875 بار   |   دفعات چاپ: 324 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر