تقدیر از عملکرد بیمارستان بهرامی

| تاریخ ارسال: 1393/1/17 |

تاریخ خبر: 16/1/93

معاون توسعه مدیریت وبرنامه ریزی منابع دانشگاه در تقدیرنامه ای از ریاست بیمارستان بهرامی تقدیرکرد.

دکتر بیگلر از دکتررهبری منش به خاطر عملکرد موفق در زمینه تسویه پیش پرداخت ها و علی الحساب های سنواتی تقدیر کرد. در متن این تقدیرنامه آمده است:

جناب آقای دکتر رهبری منش

رئیس محترم بیمارستان بهرامی

با سلام،

احتراما، بطوریکه مستحضرید تعیین تکلیف و تسویه پیش پرداختها و علی الحسابهای سنواتی (پرداختهای غیر قطعی) ، طی سالهای اخیر همواره از اولویتهای مصوبات هیات امناء محترم دانشگاه و همچنین تاکیدات حسابرس منتخب هیات امناء بوده است.

با عنایت به همت و تلاش ارزشمند و ارزنده ای که آن واحد در جهت شفاف سازی و تعیین تکلیف موارد یاد شده داشته است لذا بدینوسیله از مساعی و پیگیریهای مجددانه جنابعالی، مدیریت و ریاست محترم امور مالی آن واحد در این راستا تقدیر و قدردانی میگردد. امید آنکه در جهت پیشبرد اهداف عالیه دانشگاه موفق و موید باشید.

دکتر محمود بیگلر

معاون توسعه مدیریت وبرنامه ریزی منابع

دفعات مشاهده: 1195 بار   |   دفعات چاپ: 415 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 31 بار   |   0 نظر