بخش هاي اصلي

آمار سایت

  • کل کاربران ثبت شده : 30685
  • کاربران حاضر در پایگاه : 2
  • مهمانان حاضر در پایگاه : 144
  • بازدید دیروز : 7080
  • بازدید کل : 25016208

کارگاه تغذیه

 | تاریخ ارسال: 1391/11/17 | 

AWT IMAGEAWT IMAGEAWT IMAGEAWT IMAGE

دوره مدیریت بخش تغذیه بیمارستانی توسط مدیریت نظارت و توسعه امور عمومی مورخ 16/11/91 در سالن همایش های رازی به مدت 8 ساعت باحضورجناب آقای اعظمی مدیر محترم نظارت و توسعه امور عمومی ، آقای سعیدپور رئیس اداره نظارت بر امور عمومی ،خانم قاضی عسگرکارشناس اداره نظارت، آقای مهندس عسگری( مدیر کل کیترینگ هواپیمایی آسمان،طراح آشپزخانۀ بیمارستانهای بقیه الله ومیلاد و نگاه و سر ممیز استانداردهای HACCP و ISO 22000 )و آقای سوسنی مدرسان دوره برگزار گردید و مباحث مربوط به اصول استاندارد مدیریت بخش غذا در بیمارستان آموزش داده شد.در پایان این جلسه تصمیماتی مبنی بر در ارتباط بودن کارشناسان تغذیه واحدهای تابعه دانشگاه بااداره نظارت بر امور عمومی در راستای  بهبود مدیریت بخش تغذیه اتخاذ گردید.

دفعات مشاهده: 1723 بار   |   دفعات چاپ: 450 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 94 بار   |   0 نظر



CAPTCHA