برگزاری سمینار آموزشی سیستم نگهداشت مکانیزه منابع فیزیکی CMMS

 | تاریخ ارسال: 1401/4/22 | 


جلسه آموزشی نرم‌افزار CMMS روز سه‌شنبه مورخ ۲۱/۰۴/۱۴۰۱ از ساعت ۸:۰۰ در سالن G۶ ستاد مرکزی دانشگاه علوم پزشکی تهران با حضور نمایندگان محترم دفتر توسعه منابع فیزیکی وزات بهداشت جناب آقای مهندس سعدی و مهندس دلاورنیا، مدیر محترم فنی و نظارت بر طرح‌های عمرانی دانشگاه سرکار خانم مهندس سرپرست و همچنین رابطین و نمایندگان سامانه CMMS در بیمارستان‌ها و دانشکده‌های تابعه دانشگاه برگزار شد.
سامانه تحت وب CMMS بعنوان سامانه یکپارچه پایش و نگهداری از منابع فیزیکی و تاسیساتی در تمامی بیمارستان‌ها و واحد‌های تابعه وزارت بهداشت در سراسر کشور درحال کار بوده و دانشگاه علوم پزشکی تهران بعنوان یکی از نخستین پیشگامان به این سامانه وارد و درحال فعالیت می‌باشد. در ابتدای این سمینار مدیر فنی و نظارت بر طرح‌های عمرانی دانشگاه سرکار خانم مهندس سرپرست خطاب به رابطین و راهبران سامانه CMMS شاغل در واحدهای دانشگاه نسبت به اهمیت استفاده از این سامانه و لزوم آموزش، پیگیری و استفاده همه واحدها از این سامانه و همچنین بر اصل ورود اطلاعات صحیح و دقیق جهت ارائه آمار گزارشات قابل استناد تاکید نمودند.
در ادامه جناب آقای مهندس سعدی پس از ارائه تجربیات متفاوت در امر تعمیر و نگهداری از تاسیسات مکانیکی و برقی در اقصی نقاط کشور، اقدام به بررسی وضعیت آماری سامانه CMMS در تعدادی از واحدها و بیمارستان های دانشگاه و رفع ایرادات و پاسخ به سوالات راهبران و همچنین آموزش‌های تکمیلی نمودند.
درپایان راهبران و نمایندگان سامانه در تمامی واحدهای دانشگاه معضلات و انتقادات و پیشنهادات خود را درخصوص بهبود عملکرد سیستم بیان کرده و مورد بررسی جهت اتخاذ راهکارهای مناسب قرار دادند.
همچنین مهندس سعدی با بیان اهمیت بالای سامانه نزد معاون محترم توسعه و برنامه ریزی وزارت بهداشت، مدیر دفتر توسعه منابع فیزیکی وزارتخانه و همچنین توجه ویژه مدیریت جدید فنی و نظارت بر طرحهای عمرانی دانشگاه خانم مهندس سرپرست به استفاده از نرم‌افزار CMMS  در دانشگاه علوم پزشکی تهران،  کلیه راهبران  را جهت انجام هماهنگی های بیشتر، فعالیت مستمر و اهمیت چندین برابر به سامانه مکانیزه نگهداشت منابع فیزیکی تشویق نمودند. 
دفعات مشاهده: 438 بار   |   دفعات چاپ: 49 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر



CAPTCHA