• بازدید دیروز : 19253

بازدید دکتر جان بابایی معاون درمان وزارت بهداشت از پروژه در حال احداث مرکز طبی کودکان ۲

| تاریخ ارسال: 1400/4/28 |
 دکتر جان بابایی: استفاده از فرصت ها یک هنر است که در دانشگاه علوم پزشکی تهران مسئولان به خوبی از این فرصت ها استفاده کرده اند.
به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تهران مدیریت امور مالی دانشگاه، روز یکشنبه ۲۷ تیرماه ۱۴۰۰، به منظور آخرین وضعیت پیشرفت پروژه برای افتتاح آن در روزهای آتی دکتر جان بابایی معاون درمان وزارت بهداشت به همراه معاونان توسعه و درمان دانشگاه، مدیر امور مالی، مدیر نظارت و توسعه امور عمومی، مدیر آمار و فناوری اطلاعات دانشگاه، رئیس داروخانه های بیمارستانی و مدیر بیمارستان مرکز طبی کودکان، از این پروژه دیدن کردند.
در ابتدای این بازدید، دکتر جان بابایی معاون درمان وزارت بهداشت پروژه احداث بیمارستان ۲۵۰ تختخوابی کودکان حکیم که با تلاش‌های بی‌دریغ خانواده مطهری و تیم معاونت توسعه دانشگاه علوم پزشکی تهران در حال ساخت است را گامی بی‌نظیر در عرصه بهداشت و درمان کشور عنوان کرد و آن را جزء یکی از بیمارستان‌های بزرگ اطفال در کشور که در منطقه محروم تهران در حال تجهیز است، دانست.
در این بازدید معاون درمان وزارت بهداشت از مراحل پایانی پروژه مرکز طبی ۲ دیدن و پیشنهادهایی برای برقراری بخش های درمانی در این بیمارستان ارائه کرد.
دکتر جان بابایی تصریح کرد: پیشرفت‌های خوبی در ساخت این مرکز صورت گرفته و نقشه ساخت این بیمارستان با توجه به وسعت پروژه مناسب و امکان توسعه با توجه به ساخت همراه سرا در آن نیز وجود دارد. امیدواریم با ساخت این بیمارستان سطح دسترسی مردم به خدمات درمانی افزایش یابد.
در ادامه بازدید خیر بزرگوار عرصه سلامت محمد حسین مطهری، آزاده چترروز مدیر امور مالی دانشگاه و دکتر علی اعتمادیان مشاور اجرایی پروژه ضمن قدردانی از حضور دکتر جان بابایی معاون درمان وزارت بهداشت، گزارش کاملی از روند برنامه‌ریزی‌های انجام ‌شده برای تسریع در احداث و تجهیز بیمارستان ۲۵۰ تختخوابی کودکان مرکز طبی ۲ و برنامه های عملیاتی در روزهای پیش رو برای افتتاح این پروژه، ارائه کردند.

دفعات مشاهده: 263 بار   |   دفعات چاپ: 5 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر