توقف سامانه ثبت تجربه وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی

| تاریخ ارسال: 1400/2/19 |
سامانه ثبت تجاربه وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی متوقف شد.
به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تهران معاونت توسعه، به اطلاع می رساند طبق نامه شماره ۲۱۲/۴۳۱/د  مرکز توسعه مدیریت و تحول اداری وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی، از تاریخ ۱۴۰۰.۰۴.۰۱ فعالیت سامانه ثبت تجربه وزارت بهداشت(exm.behdasht.gov.irمتوقف و سامانه مدیریت دانش به نشانی (km.behdasht.gov.ir) برای ثبت و بهره برداری از تجربیات و دانش های حوزه سلامت جایگزین می شود و همچنین تا تاریخ مورد نظر، فعالیت سامانه ثبت تجربه به صورت موازی با تسخه جدید آن (سامانه مدیریت دانش) ادامه می‌یابد.
از آنجا که سیاستگذاری و مدیریت سامانه های یادشده به صورت متمرکز از طریق وزارت متبوع است، همکاران علاقه مند دانشگاه در صورت تمایل به ثبت تجارب خود در سامانه مذکور می توانند ابهامات و سوالات را صرفاً از طریق دبیرخانه مدیریت دانش وزارت متبوع با شماره تماس های مسئول دبیرخانه-آقای کفاشی- ۸۱۴۵۲۶۳۳ و کارشناس دبیرخانه  خانم قاسمیانی  ۸۱۴۵۲۰۲۴ پیگیری کنند و از هرگونه تماس با شماره های دیگر در دانشگاه پرهیز شود.

جهت دریافت لینک خبر  اینجا را کلیک فرمایید

دفعات مشاهده: 314 بار   |   دفعات چاپ: 17 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر