بخش هاي اصلي

مراسم تودیع و معارفه سرپرست پیشین و جدید مدیریت امور حقوقی دانشگاه برگزار شد

| تاریخ ارسال: 1400/2/9 |

با حضور دکتر محمود بیگلر، معاون توسعه مدیریت و برنامه‌ریزی منابع دانشگاه، مراسم تودیع سید قاسم حسینی، سرپرست پیشین و معارفه آقای شاهین ساحلی سرپرست جدید مدیریت امور حقوقی دانشگاه برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تهران، در این مراسم که پیش از ظهر روز چهارشنبه ۸ اردیبهشت ۱۴۰۰ برگزار شد، آزاده چترروز، مدیر امور مالی دانشگاه و مدیران و مسئولان معاونت توسعه نیز حضور داشتند.
دکتر بیگلر در این مراسم از زحمات حسینی در طول تصدی سمت مدیریت حقوقی دانشگاه قدردانی و او را به‌عنوان مشاور حقوقی خود در معاونت‌های بهداشت و درمان دانشگاه معرفی و برای آقای شاهین ساحلی سرپرست جدید مدیریت امور حقوقی دانشگاه آرزوی موفقیت کرد.

در حکم انتصاب آقای شاهین ساحلی آمده است:

جناب آقای شاهین ساحلی
وکیل و مشاور محترم حقوقی دانشگاه
با سلام و احترام
با توجه به درخواست مأموریت جناب آقای حسینی و با عنایت به سوابق ارزشمند، تجارب و توانمندی‌های جنابعالی بدین‌وسیله به‌موجب این ابلاغ به سمت «سرپرست مدیریت امور حقوقی دانشگاه» منصوب می‌شوید تا با دقت عمل و بهره‌گیری از تجارب نیروهای متعهد، دلسوز نسبت به امور ذیل اهتمام ورزید.
۱-      دفاع مؤثر و مفید از منافع و مصالح دانشگاه در کلیه مراجع قضایی
۲-      تکمیل و کارآمدسازی زنجیره حقوقی واحدهای مختلف آموزشی، خدماتی دانشگاه جهت پیگیری حداکثری از دعاوی حقوقی و انسجام پاسخگویی به محاکم قضایی در دانشگاه
۳-      تلاش در جهت بروز رسانی و استفاده از تکنولوژیهای جدید
۴-      به‌کارگیری نیروهای کارآمد حقوقی جهت استیفای حقوق دانشگاه در قالب مشاوره‌های حقوقی
۵-      تکمیل فرآیندهای مستندسازی و اسناد حقوقی
۶-      مشارکت جدی در تنظیم انواع قراردادها، بخشنامه‌ها، تفاهم‌نامه‌ها و ... در جهت حفظ حقوق سازمان
امید است پیوسته در راه خدمت به نظام مقدس جمهوری اسلامی، با اتکال به خداوند متعال و رعایت جوانب شرعی و قانونی در ظل توجهات حضرت ولی‌عصر (عج) و در راستای نیل به اهداف دانشگاه موفق و پیروز باشید.
دکتر محمود بیگلر
 معاون توسعه مدیریت و برنامه‌ریزی منابع دانشگاه

همچنین در متن حکم سید قاسم حسینی آمده است:

جناب آقای سید قاسم حسینی
با سلام و احترام؛
 با توجه به درخواست جنابعالی؛ ضمن تشکر از زحمات شما در سال‌های تصدی مدیریت امور حقوقی دانشگاه، بدین‌وسیله به‌عنوان «مشاور حقوقی در معاونت‌های بهداشت و درمان دانشگاه» منصوب می‌گردید.
 امید است دفاع مؤثر و مفید از منافع و مصالح دانشگاه در کلیه مراجع قضایی را در سرلوحه عمل خویش قرار داده و پیوسته در راه خدمت به نظام مقدس جمهوری اسلامی، با اتکال به خداوند متعال و رعایت جوانب شرعی و قانونی در ظل توجهات حضرت ولی‌عصر (عج) و در راستای نیل به اهداف دانشگاه موفق و پیروز باشید.
دکتر محمود بیگلر
 معاون توسعه مدیریت و برنامه‌ریزی منابع دانشگاه

گروه خبری : ستاد مرکزی روابط عمومی,گروه خبری RSS,ماه نمای دانشگاه

دفعات مشاهده: 529 بار   |   دفعات چاپ: 30 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر