جلسه مشترک شورای مدیران معاونت توسعه دانشگاه، مدیران بیمارستان ها و معاونان اداری مالی دانشکده ها با حضور رئیس دانشگاه، برگزار شد

| تاریخ ارسال: 1399/12/23 |
به گزارش روابط عمومی  مدیریت امور مالی دانشگاه، روز شنبه ۱۶ اسفندماه ۹۹، جلسه مشترک شورای مدیران معاونت توسعه دانشگاه، مدیران بیمارستان ها و معاونان اداری مالی دانشکده ها با حضور دکتر عباسعلی کریمی رئیس دانشگاه در راستای گزارشی از مجموعه اقدامات انجام شده تیم معاونت توسعه دانشگاه، برای پیشبرد اهداف دانشگاه در سال ۹۹، در سالن دارالفنون دانشگاه برگزار شد.

دکتر کریمی: واقعیت این است که نگاه من از روز اول که وارد دانشگاه شدم این بوده که نیروی انسانی در همه سطوح، چه نیروی مدیریتی، چه کارکنان خدماتی و پشتیانی، اداری و هیات علمی همه سرمایه دانشگاه هستند و خوشحالم که توانسته ام در این شرایط سخت این سیاست را در مجموعه دانشگاه به خوبی پیش ببرم.
رئیس دانشگاه گفت : افراد این جلسه نقش به سزایی در سطح دانشگاه دارند کسانی که بیشترین تماس را با محیط درمانی و اداری دارند و در همه زمینه ها باید پاسخگو باشند و شغل آنها از حساسیت بالایی برخودار است.
رئیس دانشگاه، بر ضرورت تشویق مدیران و کارکنان دانشگاه و دریافت حق و حقوق اولیه آنها تاکید کرد و اظهار داشت: کارکنان دانشگاه ما باید حق و حقوق اولیه خود را داشته باشند و خوشحالم که در دانشگاه علوم پزشکی تهران این سیاست توسط تیم مدیریت توسعه و امور مالی دانشگاه اجرایی شده است.
رئیس دانشگاه در پایان سخنان خود رویکرد دکتر محمود بیگلر، آزاده چترروز و تیم مدیریتی معاونت توسعه دانشگاه را در حفظ آرامش دانشگاه موثر دانست و گفت: این همراهی و همدلی تیم معاونت توسعه و برنامه ریزی منابع دانشگاه در پیشبرد اهداف دانشگاه بسیار موثر بوده است.
در این جلسه مدیر نیروی انسانی، مدیر فنی و نظارت بر طرح های عمرانی، مدیر بودجه و منابع مالی، مدیر نظارت و توسعه امور عمومی، گزارشی از مجموعه اقدامات انجام شده در سطح دانشگاه، در سال ۹۹، ارائه کردند.
دکتر بیگلر در خصوص تکمیل و آماده سازی پروژه های عمرانی در سال ۹۹ اظهار داشت: اتمام فعالیت های عمرانی دانشگاه امکان پذیر نیست مگر این همه حوزه ها دست به دست هم داده و این کار بزرگ را انجام دهند.
معاون توسعه دانشگاه، به نحوه جذب نیروهای شرکتی اشاره کرد و گفت: علی رغم محدودیت های به کارگیری نیروی شرکتی با پیگیری های دانشگاه توانستیم ۴۷۰ نیروی شرکتی را وارد بیمارستان ها و ناوگان ارائه خدمات درمانی خود را محکم تر و تازه نفس تر کنیم.
در پایان جلسه پیرو مصوبات کمیته ساختار و فناوری های مدیریتی از واحدهای درمانی پیشنهاد دهنده، که بعنوان پیشنهاد دهنده برتر سال ۹۹، انتخاب شدند توسط رئیس و معاون توسعه دانشگاه، قدردانی شد.

خبرنگار و عکاس: محمد پسندیده

دفعات مشاهده: 289 بار   |   دفعات چاپ: 5 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر