جلسه بررسی علل و راهکارهای کاهش کسورات بیمه ای و افزایش درآمد بیمارستانی، برگزار شد

| تاریخ ارسال: 1399/12/19 |
مدیر امور مالی دانشگاه گفت: همه با هم باید در راستای اجرای قوانین و مقررات برای کاهش کسورات بیمه ای و افزایش درآمد بیمارستانی، تلاش کنیم.
به گزارش روابط عمومی مدیریت امور مالی دانشگاه، جلسه ای روز دوشنبه ۱۸ اسفند ماه ۹۹، به منظور بررسی علل کسورات بیمه ای و راهکارهای مداخله ای در راستای افزایش درآمد بیمارستان ها با حضور آزاده چترروز مدیر امور مالی دانشگاه، روسای بیمارستان ها، مدیران، روسای حسابداری و مسئولان درآمد بیمارستان های امام خمینی (ره)، امیراعلم، فارابی، شریعتی، سینا و روزبه، در سالن اجلاس حکیم دانشگاه، برگزار شد.
چترروز کاهش کسورات را امری ضروری برای افزایش درآمد بیمارستان ها دانست و ابراز امیدواری کرد با هماهنگی بیشتر بین مدیران و کارکنان بیمارستان ها از بروز این مشکل تا حد زیادی جلوگیری شود.
در ادامه ساره دانشگر رئیس اداره درآمد مدیریت امور مالی دانشگاه، گزارشی از عملکرد و کسورات بیمارستان ها در سال های ۹۸-۹۷ ارائه کرد و به مقایسه کسورات بیمه ایی ۲ ساله و بررسی تحلیل علل بالارفتن آن اشاره کرد.
دانشگر به راهکارهایی در خصوص کاهش کسورات بیمه ایی اشاره کرد و افزود: آموزش به گروه های درگیر فرآیند، ثبت به روز خدمت انجام شده، بررسی کسورات به صورت ماهانه و تشکیل کمیته کسورات جهت بررسی چالش های موجود و مانیتورینگ ثبت کنندگان خدمت می تواند کمک قابل توجهی برای کاهش کسورات بیمه ایی در بیمارستان ها باشد.
رئیس اداره درآمد به شاخص های ارزیابی عملکرد در واحد درآمد و استاندارهای مالی در این حوزه اشاره کرد و گفت: بررسی این شاخص ها در احصا منابع مالی، افزایش درآمد و در نتیجه رشد مالی واحد ها کمک موثری خواهد کرد.
در پایان، روسا و مدیران بیمارستان ها علل کسورات بیمه ای خود را اعلام کردند و در خصوص مباحث مطرح شده بحث و تبادل نظر شد.
دفعات مشاهده: 167 بار   |   دفعات چاپ: 5 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر