آخرین مهلت ارائه مدارک بیمه درمان تکمیلی به شرکت بیمه دی در سال ۱۳۹۹

| تاریخ ارسال: 1399/12/19 |
بسمه تعالی
به اطلاع همکاران محترم می رساند؛ با توجه به نزدیک شدن به روزهای پایانی سال، اخرین مهلت ارائه مدارک بیمه درمان تکمیلی به کارشناسان شرکت بیمه دی مستقر در دانشگاه، جهت بازپرداخت هزینه‌های درمانی حداکثر تا تاریخ ۲۰ اسفندماه می‌باشد و امکان دریافت مدارک و پرداخت خسارت توسط شرکت بیمه، پس از تاریخ مذکور در سال جاری مقدور نمی‌باشد.
***
برنامه زمانی استقرار کارشناسان شرکت بیمه دی در ایام تعطیلات نوروز در ستاد مرکزی دانشگاه روز‌های هفتم، هشتم، دهم و یازدهم فروردین‌ماه ۱۴۰۰ از ساعت ۸:۳۰ الی ۱۳:۳۰ می‌باشد. همچنین شماره تماس ۰۹۰۲۴۸۴۷۹۴۵ آماده پاسخگویی شبانه روزی به پرسنل محترم دانشگاه می باشد.
***
 از تاریخ ۱۴ فروردین ماه ۱۴۰۰ برنامه کاری شرکت طبق روال سابق بوده و دریافت مدارک بیمه درمان تکمیلی در سال جدید از این تاریخ می‌باشد.