برگزاری جلسه کمیته تخصصی ساختار و فناوری‌های مدیریتی دانشگاه

| تاریخ ارسال: 1399/12/9 |
دکتر بیگلر ضمن اشاره بر فرهنگ مدیریتی دانشگاه، بر تصویب پیشنهادهایی با پشتوانه علمی و قانونی تاکید کرد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تهران مدیریت تحول، نوسازی و مطالعات کاربردی، جلسه کمیته تخصصی ساختار و فناوری‌های مدیریتی دانشگاه، روز چهارشنبه ۶ اسفند ۹۹، با حضور دکتر محمود بیگلر، رئیس کمیته و نظام پیشنهادهای دانشگاه، دکتر مسعود امانلو دبیر کمیته، نمایندگان معاونت های ستادی، بیمارستان ‌ها، دانشکده‌ها و نیز مدیران ستادی معاونت توسعه مدیریت و برنامه ریزی منابع دانشگاه، در سالن اجلاس حکیم ستاد مرکزی دانشگاه، برگزار شد.
دکتر بیگلر در ابتدا ضمن اشاره بر فرهنگ مدیریت مشارکتی، بر تصویب پیشنهادهایی با پشتوانه علمی و قانونی تاکید کرد.
در ادامه دکتر امانلو گزارشی از دستاوردهای نظام پیشنهادهای دانشگاه و نیز درصد پیشنهادهای ارائه شده به تفکیک تاثیر پیشنهاد از دیدگاه کارکنان، ارائه کرد.
در این جلسه اعضای کمیته، پیشنهادهای دارای امتیاز داوری بالای ۵۰ را که در کمیته خبرگی دانشگاه و کمیته‌های عملیاتی در سطح دانشکده ها و بیمارستان‌ها ارائه شده بود، بررسی  و سپس پیشنهادهای اولویت دار را مصوب کردند.

در این جلسه با هدف ایجاد انگیزه کارکنان و پویایی سازمانی، با دستور رئیس کمیته مقرر شد تا براساس تعداد مشارکت؛ از پیشنهاد دهندگان برتر و واحدهای سازمانی برتر در نظام پیشنهادها با اعطای لوح تقدیر، قدردانی شود.

طبق مصوبه کمیته از سال آتی در انتخاب پیشنهاددهنده برتر و واحد سازمانی برتر، تعداد پیشنهادهای مصوب نهایی در کمیته ساختار نیز ملاک تصمیم‌گیری خواهد بود.

برای دریافت لینک خبر در سایت روابط عمومی دانشگاه اینجا را کلیک کنید.

دفعات مشاهده: 112 بار   |   دفعات چاپ: 9 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر