قدردانی معاون توسعه مدیریت، منابع و برنامه‌ریزی وزارت بهداشت از معاون توسعه مدیریت و برنامه ریزی منابع دانشگاه علوم پزشکی تهران

| تاریخ ارسال: 1399/10/24 |

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تهران مدیریت تحول، نوسازی و مطالعات کاربردی، معاون توسعه مدیریت، منابع و برنامه‌ریزی وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی، سید کامل تقوی نژاد با ارسال تقدیرنامه از دکتر محمود بیگلر معاون توسعه مدیریت و برنامه ریزی منابع دانشگاه علوم پزشکی تهران به دلیل کسب رتبه برتر، در بیست و دومین جشنواره شهید رجایی استان تهران، قدردانی کرد که متن تقدیرنامه به شرح زیر است:

جناب آقای دکتر محمود بیگلر
معاون محترم توسعه مدیریت و برنامه ریزی منابع دانشگاه علوم پزشکی تهران

با سلام و احترام؛

نظام اداری کشور به عنوان بستر هدایت و تنظیم سایر نظام های فرآیند توسعه از نقش خطیر و برجسته ای برخوردار است، به نحوی که هرگونه پیشرفت و توسعه جامعه منوط به عملکرد سالم و سازگار این نظام است. سنجش میزان پویایی و بالندگی نظام اداری به منظور بهبود مستمر آن در راستای تحقق اهداف توسعه کشور، امری ضروری است که هر ساله با اتکا به ارزیابی عملکرد دستگاه های اجرایی به عنوان اجزای نظام اداری و مبتنی بر شاخص های عمومی منبعث از برنامه عملیاتی اصلاح نظام اداری و شاخص های اختصاصی دستگاهی صورت می گیرد.
در همین راستا براساس نتایج ارزیابی عملکرد سال ۹۸ دستگاه های اجرایی، آن دانشگاه موفق به "کسب رتبه برتر در سطح استان" خود گردیده است. بدین وسیله از همت، تلاش خالصانه و اقدامات اثربخش جنابعالی و مجموعه همکاران آن دانشگاه که در راستای ارتقاء سطح خدمت رسانی اهتمام ورزیده اند، تقدیر و تشکر به عمل می آید. امید است با اتکال به خداوند متعال و پیروی از منویات مقام معظم رهبری، شاهد بهبود مستمر فرآیندهای انجام امور و توفیق ارائه خدمت بیشتر به مردم باشیم.

سید کامل تقوی نژاد
معاون توسعه مدیریت، منابع و برنامه‌ریزی

برای مشاهده این خبر در سایت روابط عمومی کلیک نمایید.
دفعات مشاهده: 381 بار   |   دفعات چاپ: 25 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر