پایان اولین دوره تخصصی آموزش مدون و منظم حوزه درآمد مدیریت امورمالی دانشگاه

| تاریخ ارسال: 1399/9/19 |
به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تهران، مدیریت امورمالی دانشگاه، اولین دوره آموزشی تخصصی درآمد برای تمامی رؤسای حسابداری، مسئولین حسابداری درآمد و صندوق، به منظور لزوم وحدت رویه در فرآیندهای مالی و در راستای اهداف عالیه دانشگاه مبنی بر احصاء منابع مالی، همچنین بهبود و گسترش آموزش مهارت، افزایش توان و عملکرد کارکنان و بهره وری شغلی ایشان، با رعایت پروتکل های بهداشتی در ستاد دانشگاه و مراکز تابعه از بهمن ماه ۹۸ آغاز و در آذرماه ۹۹، به پایان رسید.
  مدیر امور مالی دانشگاه در این خصوص تصریح کرد : با راه اندازی اداره درآمد در مدیریت امور مالی گامهای ارزنده ای در راستای تحقق بخشیدن به اهداف استراتژیک دانشگاه برداشته شده است، ازجمله می توان به انجام برخی اقدامات مداخله ای در راستای مهندسی مجدد عملیات مالی از قبیل آموزش و یکسان سازی فرآیندهای مالی ، فرآیند مبالغ مرجوعی ،دستورالعمل سطوح دسترسی به پرونده بیمار و ... اشاره کرد.
  چترروز ضمن قدردانی از تلاش همکاران اداره درآمد دانشگاه، از بکارگیری افراد توانمند مراکز، در کنار همکاران حوزه ستاد خبر داد و افزود: با توجه به اینکه اولین تجربه دانشگاه در استفاده از کارکنان توانمند و باتجربه در راستای آموزش، افزایش توان، بنیه علمی و عملکردی کارکنان و بهره وری شغلی افراد می باشد، تأثیرات مثبت آن در آینده ای نزدیک در جهت اصلاح روند عملیات مالی را شاهد خواهیم بود و همچنین یادآور شد با توجه به پایان اولین دوره تخصصی آموزشی درآمد، ارزیابی واحدهای تابعه دانشگاه در این خصوص آغاز خواهد شد.
 مدیر امور مالی دانشگاه در خصوص "فرم ارزیابی تأثیر آموزش مدون درآمد در مراکز تابعه دانشگاه علوم پزشکی تهران" به نکاتی اشاره کرد و اظهار داشت : این فرم بر اساس سنجه های استاندارد مالی در سطح بهداشت و درمان کشور بوده و قطعاً نقش ارزنده ای در ارتقاء و بهبود عملکرد سیستم مالی دانشگاه خواهد داشت.
  چترروز در خصوص دستاورد حوزه درآمد با برگزاری این دوره آموزشی بیان داشت: پس از طی مراحل نیاز سنجی، برنامه ریزی، اجرا، نظارت و ارزیابی و پایش عملکرد، امکان ثبت صحیح به صورت اتوماتیک، نحوه گزارشگیری و مغایرت گیری و ... در سطح دانشگاه با حفظ وحدت رویه و در نتیجه به حداقل رسیدن چالشها و ارتقاء فرآیندهای قابل بهبود را در بر خواهد داشت.
دفعات مشاهده: 491 بار   |   دفعات چاپ: 9 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر