جلسه پایان سال مدیر امور مالی با روسای حسابداری

| تاریخ ارسال: 1393/12/27 |

گالری عکس

به گزارش روابط عمومی مدیریت امور­مالی دانشگاه ،جلسه تقدیر و تشکر و تبریک سال نو با حضور آزاده چترروزمدیر­امور­مالی دانشگاه، روسای حسابداری واحدهای تابعه و روسای ادارات امور مالی دانشگاه در روز سه­شنبه 26/12/93 در سالن جلسات مدیریت امور­مالی برگزار­شد .

درابتدای این جلسه مدیر­امور­مالی دانشگاه ضمن تبریک حلول سال نوو آرزوی سالی خوش و پربار،ازتلاش کلیه همکاران مالی در واحد های مختلف تقدیر و تشکر کرد .

چتر­روز بیان کرد در طول یکسال گذشته سال مالی پرکاری داشتیم .بویژه در بیمارستانها با توجه به استقرار نظام تحول سلامت انرژی و فعالیت دو چندانی صرف شد .وی به لزوم آشنایی کادر مالی شبکه­های بهداشتی و معاونتها با روند فعالیتهای مالی بیمارستانی تاکید کرد و اظهار امیدواری کرد تا با برنامه­ریزی دقیق در سال 94 بتوانیم فعالیت­های آموزشی تخصصی بیشتری داشته باشیم .وی از برگزاری کلاسهای آموزش حسابداری تخصصی از اردیبهشت 94 خبر داد و افزود این کلاسها به دو صورت تئوری و عملی برگزار می­شود­. آموزش حسابداری تخصصی ،دوره­های بازآموزی مباحث اولیه دستورالعمل­های ابلاغی طرح تحول سلامت­،نظام پرداخت کارانه و...از مباحث آموزشی این کلاس­ها می باشدکه در ستاد دانشگاه برگزار میشود .چتر­روز از پرسنل مالی واحدهای مختلف درخواست کرد جهت ارتقاء شغلی واطلاعات تخصصی حسابداری و در صورت تمایل می توانند از آموزش روسای ادارات امور مالی بعد از ساعات اداری بهره مند شوند .

در ادامه مدیر­امور­مالی دانشگاه از تکمیل نرم افزار کارانه پرسنل در ایام تعطیلات عید واستقرارو آموزش آن در ابتدای سال 94خبر داد.

پایان جلسه با تبریک و قدردانی روسای حسابداری با مدیر­امور­مالی دانشگاه به پایان رسید .

دفعات مشاهده: 1779 بار   |   دفعات چاپ: 331 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر