بخش هاي اصلي

بخشنامه دستورالعمل ارزیابی عملکرد کارکنان و شروع مرحله نخست فرآیند ارزیابی عملکرد سال ۹۹ کارکنان و مدیران رسمی و پیمانی

| تاریخ ارسال: 1399/7/13 |
AWT IMAGEمتن بخشنامه
دستورالعمل ارزیابی عملکرد کارمندان و مدیران رسمی و پیمانی غیرهیات علمی دانشگاه
فایل راهنمای ورود و تکمیل فرم موافقت نامه
فایل راهنمای تکمیل فرم پایش ویژه ارزیاب ها

با توجه به مصوبه هیأت رئیسه دانشگاه مورخ ۶مهرماه۹۹ در خصوص دستورالعمل ارزیابی عملکرد کارمندان و مدیران رسمی و پیمانی غیر هیأت علمی دانشگاه، سامانه ارزیابی عملکرد جهت تکمیل و ارسال فرم موافقت‌نامه برای کلیه کارکنان رسمی و پیمانی در هر سه سطح کارکنان، مدیران پایه و میانی از روز شنبه مورخ ۱۲مهرماه ۹۹ قابل بهره‌برداری می‌باشد.
خواهشمند است دستورفرمائید دستورالعمل مطالعه و نکات ذیل به نحو شایسته به اطلاع کلیه همکاران محترم برسد:
  • مهلت تکمیل فرم موافقت‌نامه از تاریخ ۱۲مهرماه ۹۹ لغایت ۳۰مهرماه ۹۹ می‌باشد.
  • کارمندانی که از تکمیل فرم موافقت‌نامه در موعد مقرر استنکاف نمایند، طبق دستورالعمل، تکمیل فرآیند ارزیابی آنها منوط به کسر حداقل ۴۰ درصد امتیاز شاخص‌های اختصاصی می‌باشد.
  • پس از تکمیل فرم موافقت‌نامه، ابتدا کارمند فرم را برای مقام مافوق (ارزیاب) ارسال می‌نماید و پس از تأیید مقام ارزیابی‌کننده، فرم به کارمند جهت رویت برگشت داده می‌شود. کارمند در این مرحله فقط یکبار حق اعتراض به شاخص‌های عملکردی خود را دارد و اگر مورد قبول واقع نشد، نظر ارزیابی‌کننده نافذ خواهد بود. در صورت نداشتن اعتراض فرم را به رابط واحد ارسال می‌نماید. فرم تا شروع مرحله نهایی ارزیابی در کارتابل رابط باقی می‌ماند.
  • فرم موافقت‌نامه شامل تعریف شاخص‌های اختصاصی ارزیابی کارکنان بر اساس اهداف و انتظارات عملکردی، اهداف و استراتژی‌های سازمان، در چارچوب وظایف شغلی و بر اساس برنامه عملیاتی واحد می‌باشد. لازم به ذکر است با توجه مد نظر قرار دادن شش ماهه دوم سال جاری کارمندان و مدیران پایه تعریف ۲ شاخص ۵ امتیازی علاوه بر ۸ شاخص مندرج در بانک شاخص و مدیران میانی تعریف ۴ شاخص ۳ امتیازی علاوه بر ۶ شاخص مندرج در بانک شاخص، الزامیست. (حداقل ۱۰ شاخص)

دفعات مشاهده: 2164 بار   |   دفعات چاپ: 7 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر