• بازدید کل : 21271960

برگزاری دوره آموزشی سرپرستان خدمات

| تاریخ ارسال: 1399/6/16 |
دوره آموزشی ویژه سرپرستان خدمات بیمارستان ها، دانشکده ها و پژوهشگاه ها با حضور تعداد ۳۰ نفر در سالن G۶ ستاد مرکزی دانشگاه در روز چهارشنبه ۹۹/۶/۱۲ از ساعت ۸ - ۱۸ برگزار گردید. در این دوره که توسط کارگروه آموزش های آزاد مرکز آموزش ضمن خدمت کارکنان نظام سلامت به منظور ارتقای دانش ، نگرش و مهارت های کلیدی در زمینه پیشگیری و کنترل مرتبط با وظایف بخش خدمات بیماری های واگیردار بویژه بیماری کرونا برگزار گردید. آقای دکتر بیگلر معاون محترم توسعه مدیریت و برنامه ریزی منابع و سرپرست مرکز آموزش ضمن خدمت کارکنان نظام سلامت، اظهار داشتند بخش خدمات بیمارستان ها و سایر مراکز وابسته به دانشگاه نیاز به حمایت و توان مندسازی اموزشی دارد زیرا اهمیت و ارزش کار کنان خدمات بسیار بالاست و این افراد باید قدر و منزلت کار و تلاش خود را بدانند دانشگاه نیز تاکید دارد تا این گروه از همکاران شریف از نظر علمی به وظایف محوله خویش آگاهی بیشتری پیدا کنند و هدف از تشکیل این دوره نیز همین است که سرپرستان خدمات بتوانند محتویات اموزشی این دوره را به همکاران خدمات به خوبی ارائه دهند. هم چنین ایشان بر لزوم مشارکت و حضور فعال سایر بیمارستان ها و دانشکده ها و پژوهشگاه ها که نماینده آن ها نتوانسته اند به هر دلیل در این دوره شرکت نماید در دوره های بعدی تاکید کردند. لازم به ذکر است که در دوره مزبور گزیده ای از کلیات بهداشت عمومی، اموزش آداب پذیرایی و تشریفات، آموزش اصول نظافت و خانه داری،آموزش بهداشت محیط توسط خانم ها دکتر اثنی عشری و مهندس اسبونی نژاد و جناب آقای میرخانی تدریس گردید. نوع برگزاری این دوره به صورت تعاملی همراه با پرسش و پاسخ و بحث و گفتگو، نمایش فیلم، انجام آداب پذیرایی به صورت عملی بود.

گزارش تصویری از طریق روابط عمومی دانشگاه متعقبا اعلام خواهد شد.
دفعات مشاهده: 103 بار   |   دفعات چاپ: 10 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر