اعلام تسهیلات بانکی در مرحله سوم ۱۳۹۹

| تاریخ ارسال: 1399/5/12 |
بسمه تعالی

ضمن تبریک عید سعید قربان و عید سعید غدیر خم (دهه امامت و ولایت) خدمت کلیه همکاران گرامی دانشگاه، به اطلاع می‌رساند؛ سهمیه ویژه تسهیلات نقدی به مناسبت این اعیاد شریف در قالب مرحله سوم سال ۱۳۹۹ شامل وام های قرض‌الحسنه ۱۰۰ میلیون ریالی بانک ملت و مرابحه ۲۰۰ میلیون ریالی بانک ملت، در بخش وام سامانه جامع رفاهی دانشگاه بارگزاری شده‌است.
***
همکاران متقاضی می بایست با مراجعه به سامانه مذکور منوی "اقدامات رزرو وام" نسبت به رزرو و شرکت در قرعه‌کشی اقدام نمایند.
***
سامانه جهت رزرو تا روز دوشنبه ۲۰ مردادماه در دسترس خواهد بود.
***
تسهیلات فوق برای همکاران رسمی، پیمانی و قراردادی در نظر گرفته شده است. لذا سامانه وام جهت رزرو در دسترس این همکاران می‌باشد.
***
همکاران محترم توجه نمایند در صورتی که از هر بانکی وام دریافت نموده و در حال پرداخت اقساط می باشند آن وام را رزرو ننمایند. به عنوان مثال اگر در حال پرداخت اقساط تسهیلات مرابحه بانک ملت می‌باشید تسهیلات مرابحه بانک ملت را انتخاب ننمایید.
و یا اگر در حال پرداخت اقساط وام های قرض الحسنه ۵۰ و ۱۰۰ میلیون ریالی بانک ملت می‌باشید تسهیلات ۱۰۰ میلیون ریالی قرض الحسنه بانک ملت را رزرو ننمایید. (فقط در صورتی که کمتر از ۱۰ میلیون ریال از اقساط شما باقی مانده می توانید اقدام به رزرو این وام نمایید.)
***
در صورتی که قصد انصراف از رزرو و یا تغییر رزرو انجام شده را در مهلت زمانی تعیین شده برای رزرو داشته باشند، می توانند از طریق منوی "رزروهای انجام شده/ نتیجه قرعه‌کشی" و با زدن دکمه "انصراف" اقدام نمایند.
***
قرعه‌کشی این دوره نیز به شیوه امتیاز‌دهی مبتنی بر سوابق وام‌های دریافتی در سنوات گذشته انجام خواهد‌شد.
***
همچنین همکاران متقاضی پس از مطالعه و آگاهی از شرایط اعطای این تسهیلات و با در نظر گرفتن خالص حقوق دریافتی که در سایت اداره رفاه و تعاون اطلاع‌رسانی شده است، در صورتی که واجد شرایط دریافت این تسهیلات می‌باشند، نسبت به رزرو اقدام نمایند.
***

نتایج قرعه‌کشی از طریق سامانه و ارسال پیامک به برندگان اعلام خواهد‌شد. برندگان قرعه‌کشی می‌بایست جهت تشکیل پرونده به نمایندگان رفاهی واحد محل خدمت خود مراجعه نمایند.