بخش هاي اصلي

• بازدید کل : 20709825

جلسه آموزشی حقوقی دانشجویان رشته مدیریت خدمات بهداشتی درمانی

| تاریخ ارسال: 1399/5/5 |
بنا به درخواست دانشکده بهداشت در خصوص کارورزی دانشجویان رشته مدیریت خدمات بهداشتی درمانی در مورخ 18/04/99 جلسه آموزش دانشجویان مذکور در ساختمان ستاد برگزار گردید. موضوع جلسه آشنایی دانشجویان با مسائل حقوقی در زمینه های مراجع قضایی و شبه قضایی و مسئولیت پزشکی و قانون کار و تامین اجتماعی و امور قراردادها بود. در همین راستا نخست خانم صفا کارشناس مسئول امور حقوقی مدیریت امور حقوقی دانشگاه ضمن اعلام خیر مقدم، به ادای توضیحاتی مختصر پیرامون تشکیلات، اهداف و شرح وظایف مدیریت امور حقوقی و جایگاه آن در دانشگاه پرداخته و در ادامه در مورد مباحث مربوط به قراردادها از جمله تهیه و تنظیم متون قراردادی، موادی از آیین نامه مالی و معاملاتی دانشگاه (در مورد قراردادها)  توضیحاتی را ارائه نمودند. در ادامه آقای حسینی مدیر امور حقوقی دانشگاه به بیان توضیحاتی در رابطه با امور قضایی، مراجع قضایی و شبه قضایی، مسئولیت پزشکان، قانون کار و تامین اجتماعی پرداخت. در آخر، جلسه با پاسخگویی به سوالات و مشاهده چند نمونه پرونده حقوقی و کیفری توسط دانشجویان به منظور آشنایی مختصر با روند امور قضایی خاتمه یافت.

دفعات مشاهده: 28 بار   |   دفعات چاپ: 0 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر