اعلام سهمیه تسهیلات اقامتی در مردادماه 1399

| تاریخ ارسال: 1399/4/23 |
بسمه تعالی

به اطلاع می‌رساند تاریخ سهمیه‌های اقامتی ویژه همکاران محترم دانشگاه در مردادماه 1399، در "سامانه جامع رفاهی دانشگاه" بارگذاری شده‌‌است.
همکاران محترم دانشگاه به منظور رزرو و شرکت در قرعه‌کشی خزرآباد ساری (صندوق رفاه وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی)، هتل بوستان سرعین، هتل جهان نمای شیراز به سامانه فوق، بخش "رزرو اماکن اقامتی- منوی اقدامات رزرو "مراجعه نمایند.
رزرو و انتخاب سهمیه‌ها در سامانه از تاریخ صدور بخشنامه آغاز می‌شود و آخرین مهلت رزرو تا جمعه 27 تیرماه می‌باشد. قرعه‌کشی نیز در تاریخ شنبه 28 تیرماه انجام و نتایج از طریق سامانه و سایت اداره رفاه و تعاون دانشگاه و ارسال پیامک و همچنین اعلام در کانال رفاه و تعاون کارکنان دانشگاه اعلام خواهد شد.
در راستای برقراری عدالت در بهره‌مندی کلیه همکاران از اماکن اقامتی دانشگاه، همکاران محترم اماکن اقامتی را  جهت قرعه کشی انتخاب نمایند که در طول یک سال گذشته استفاده ننموده‌اند.
سامانه پس از قرعه کشی برای برندگان فعّال خواهد‌‌ شد و در صورت عدم ثبت‌نام قطعی تا 4 روز قبل از زمان سفر، انصراف منظور شده و بمنظور استفاده دیگر همکاران محترم، آن سهمیه از طریق کانال‌های ارتباطی اداره رفاه و تعاون کارکنان دانشگاه بعنوان سهمیه‌ آزاد اطلاع‌رسانی خواهد شد.
با عنایت به حساسیت های موجود و ضرورت حفظ سلامت مهمانان و پرسنل، همکاران موظف به رعایت کلیه پروتکل های ابلاغی و همکاری با اداره رفاه و تعاون دانشگاه و اجرای الزامات پیوست در معرفینامه های صادره برای استفاده از اماکن اقامتی هستند تا ان شاء الله ادامه ارائه خدمات امکان داشته باشد.

ورود به سامانه جامع رفاهی