• بازدید کل : 20710162

توزیع هدایای ویژه کودکان به مناسبت هفته کرامت

| تاریخ ارسال: 1399/4/14 |
به گزارش روابط عمومی معاونت توسعه دانشگاه، روز چهارشنبه 11 تیرماه 99، به مناسبت دهه کرامت، ولادت امام رضا ( ع ) و حضرت معصومه ( س )  بسته های فرهنگی برای کودکان که در سنین 3 تا 12 بودند، بین کارمندان ستاد مرکزی و معاونت دانشجوی فرهنگی، توزیع شد.
به نقل از معاونت توسعه دانشگاه، هدف از توزیع این بسته بین همکاران به مناسبت این اعیاد اینست که یک فضای شاد، تعاملی و آموزشی برای فرزندان نسبت به آماده سازی مقدمات برگزاری یک جشن کوچک در محفل خانواده اقدام شود.
توضیح اینکه در آخر به بهترین عکس از جشن و نمایش عروسکی و نقاشی فرزندان که تا تاریخ اول مردادماه 99 به مدیریت نظارت و توسعه امور عمومی دانشگاه، به نشانی sdptums.ac.ir ارسال شود، هدیه ای ارزنده اهدا خواهد شد.
دفعات مشاهده: 90 بار   |   دفعات چاپ: 1 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر