اعلام تسهیلات بانکی در مرحله دوم 1399

| تاریخ ارسال: 1399/4/3 |
بسمه تعالی

به اطلاع می‌رساند؛ سهمیه تسهیلات مرابحه 200 میلیون ریالی بانک رفاه، قرض الحسنه 100 میلیون ریالی و مرابحه 200 و 300 میلیون ریالی بانک ملت، قرض‌الحسنه 100 و 150 میلیون ریالی بانک رسالت و قرض الحسنه 200 میلیون ریالی بانک مهرایران در مرحله دوم سال 99 در بخش وام سامانه جامع رفاهی دانشگاه بارگزاری شده‌است.
***
همکاران متقاضی می بایست با مراجعه به سامانه مذکور منوی "اقدامات رزرو وام" نسبت به رزرو و شرکت در قرعه‌کشی اقدام نمایند.
***
سامانه جهت رزرو تا روز پنج‌شنبه 12 تیرماه در دسترس خواهد بود.
***
تسهیلات فوق برای همکاران رسمی، پیمانی و قراردادی در نظر گرفته شده است. لذا سامانه وام جهت رزرو در دسترس این همکاران می‌باشد.
همکاران شاغل در شرکت های پیمانکاری دانشگاه نیز امکان رزرو و شرکت در قرعه کشی تسهیلات 100 و 150 میلیون ریالی بانک قرض الحسنه رسالت را دارند.
***
همکاران محترم توجه نمایند در صورتی که از هر بانکی وام دریافت نموده و در حال پرداخت اقساط می باشند آن وام را رزرو ننمایند. به عنوان مثال اگر در حال پرداخت اقساط تسهیلات مرابحه بانک ملت می‌باشید تسهیلات مرابحه بانک ملت را انتخاب ننمایید و یا اگر در حال پرداخت اقساط وام 100 میلیون ریالی بانک قرض‌الحسنه رسالت می‌باشید تسهیلات 100 و 150 میلیون ریالی بانک قرض‌الحسنه رسالت را رزرو ننمایید.
***
در صورتی که قصد انصراف از رزرو و یا تغییر رزرو انجام شده را در مهلت زمانی تعیین شده برای رزرو داشته باشند، می توانند از طریق منوی "رزروهای انجام شده/ نتیجه قرعه‌کشی" و با زدن دکمه "انصراف" اقدام نمایند.
***
قرعه‌کشی این دوره نیز به شیوه امتیاز‌دهی مبتنی بر سوابق وام‌های دریافتی در 5 سال گذشته انجام خواهد‌شد.
***
همچنین همکاران متقاضی پس از مطالعه و آگاهی از شرایط اعطای این تسهیلات و با در نظر گرفتن خالص حقوق دریافتی که در سایت اداره رفاه و تعاون اطلاع‌رسانی شده است، در صورتی که واجد شرایط دریافت این تسهیلات می‌باشند، نسبت به رزرو اقدام نمایند.
***

نتایج قرعه‌کشی از طریق سامانه و ارسال پیامک به برندگان اعلام خواهد‌شد. برندگان قرعه‌کشی می‌بایست جهت تشکیل پرونده به نمایندگان رفاهی واحد محل خدمت خود مراجعه نمایند.