اعلام سهمیه تسهیلات اقامتی در تابستان 1399

| تاریخ ارسال: ۱۳۹۹/۳/۲۱ |
بسمه تعالی

نظر به اهمیت ارتقا روحیه و رفع خستگی پرسنل محترم دانشگاه علوم پزشکی که در طول چند ماه گذشته تلاش مستمر و جهادگونه ای در مبارزه با کرونا و ارائه خدمت به هموطنان عزیز داشته اند و با توجه به مصوبات ستاد ملی مبارزه با کرونا، پیگیری و اقدامات لازم در خصوص بازگشایی اماکن اقامتی در جهت ارائه خدمات رفاهی به پرسنل خدوم دانشگاه و خانواده محترم ایشان بر اساس پروتکل های موجود انجام پذیرفته است.
لذا به اطلاع می‌رساند تاریخ سهمیه‌های اقامتی ویژه همکاران محترم دانشگاه در این دوره  از 28 خرداد تا آخر تیرماه 1399، در "سامانه جامع رفاهی دانشگاه" بارگذاری شده‌‌است.
   همکاران محترم دانشگاه به منظور رزرو و شرکت در قرعه‌کشی مشهد مقدس، خزرآباد ساری (صندوق رفاه وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی)، هتل بوستان سرعین، هتل جهان نمای شیراز، رامسر، یزد و کرمان به سامانه فوق، بخش "رزرو اماکن اقامتی- منوی اقدامات رزرو "مراجعه نمایند.
با عنایت به حساسیت های موجود و ضرورت حفظ سلامت مهمانان و پرسنل، همکاران موظف به رعایت کلیه پروتکل های ابلاغی و همکاری با اداره رفاه و تعاون دانشگاه و اجرای الزامات پیوست در معرفینامه های صادره برای استفاده از اماکن اقامتی هستند تا ان شاء الله ادامه ارائه خدمات امکان داشته باشد.
   رزرو و انتخاب سهمیه‌ها در سامانه از تاریخ صدور بخشنامه آغاز می‌شود و آخرین مهلت رزرو تا یکشنبه 25 خردادماه می‌باشد. قرعه‌کشی نیز در تاریخ دوشنبه 26 خردادماه انجام و نتایج از طریق سامانه و سایت اداره رفاه و تعاون دانشگاه و ارسال پیامک و همچنین اعلام در کانال رفاه و تعاون کارکنان دانشگاه اعلام خواهد شد.
در راستای برقراری عدالت در بهره‌مندی کلیه همکاران از اماکن اقامتی دانشگاه، همکاران محترم اماکن اقامتی را  جهت قرعه کشی انتخاب نمایند که در طول یک سال گذشته استفاده ننموده‌اند.
   سامانه پس از قرعه کشی برای برندگان فعّال خواهد‌‌ شد و در صورت عدم ثبت‌نام قطعی تا 4 روز قبل از زمان سفر، انصراف منظور شده و بمنظور استفاده دیگر همکاران محترم، آن سهمیه از طریق کانال‌های ارتباطی اداره رفاه و تعاون کارکنان دانشگاه بعنوان سهمیه‌ آزاد اطلاع‌رسانی خواهد شد.
تاریخ سهمیه ها: