بخش هاي اصلي

آدرس سامانه: http://arzyabi.tums.ac.ir

نکته 1:
سنجش شاخص های ادراکی کارکنان
با استناد به الزامات مدل تعالی منابع انسانی، سازمان های متعالی و سازمان هایی که در مسیر تعالی قرار می گیرند لازم است بصورت فراگیر و مستمر رضایت، تعهد و انگیزش کارکنان (شاخص های ادراکی) را با روش های مناسب اندازه گیری و تحلیل کند لذا نظر به اینکه دانشگاه در سال 97 در جایزه تعالی منابع انسانی شرکت نمود این پرسشنامه استاندارد شده به منظور ارزیابی و تدوین این شاخص ها در سامانه بارگذاری گردیده و هرساله مورد سنجش قرار خواهد گرفت.

نکته 2:
کارکنان مأمور که سال 98 در واحدهای تابعه دانشگاه علوم پزشکی تهران مشغول به کار بوده و پرونده آنها در دانشگاه مبدأ می باشد فرم خود را از لینک زیر دریافت نمایند. لازم به ذکر است شاخص های اختصاصی را بر اساس وظایف محوله از بانک شاخص های سامانه به کمک رابط هر واحد انتخاب و درج نمایید. (8  شاخص 5 امتیازی)
فرم ازریابی کارکنان سال 98
فرم ارزیابی مدیران پایه سال 98

دفعات مشاهده: 11158 بار   |   دفعات چاپ: 23 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر