طرح کمک مومنانه خانواده بزرگ دانشگاه

| تاریخ ارسال: ۱۳۹۹/۲/۲۰ |
بسمه تعالی

به گزارش معاون توسعه مدیریت و برنامه ریزی منابع دانشگاه، دکتر محمود بیگلر، معاون توسعه دانشگاه گفت: در این شرایط سخت اقتصادی، فقرا و نیازمندان بیش از پیش با مشکلات اساسی تامین حداقل معاش دست، پنجه نرم می کنند و حمایت های دولتی موثر ولی کارساز نیست. کمک های مردمی می تواند مرهم درد خانواده های فقیر به ویژه افراد نیازمند در مناطق محروم استان باشد.
وی گفت: همکاران عزیز می توانند کمک های نقدی خود را به حساب درآمدهای عمومی به شماره حساب  693227904  و کد شناسه 111234 بانک ملت شعبه هجرت به نام حساب هدایای خاص و کمک های مردمی دانشگاه علوم پزشکی تهران و غیرنقدی شامل روغن، ماکارونی، رب، خرما، پنیر، برنج، عدس، تن ماهی، قند و چای را از طریق رابطین رفاهی واحدها تحویل اداره رفاه مدیریت نظارت و توسعه امور عمومی دهند.
به منظور جمع آوری کمک های غیر نقدی جناب آقای امیری هماهنگی لازم را با رابطین محترم رفاهی انجام خواهند داد.
شماره تماس :64432393