بخش هاي اصلي

• بازدید کل : 20239897

برگزاری کارگاه آموزشی نرم افزار بازنشستگی

| تاریخ ارسال: ۱۳۹۹/۲/۱۵ |
کارگاه آموزشی نرم افزار بازنشستگی شرکت چارگون راس ساعت 10:30 با حضور جناب آقای دکترنمازی مدیرتوسعه سازمان وسرمایه انسانی، آقای دکترترابی مدیر روابط عمومی ، آقای مهندس عرب یارمحمدی معاون مدیرتوسعه ، رئیس اداره بازنشستگی ومعاون ایشان وسایرکارشناسان واحدهای تابعه به همراهی سرکارخانم مهندس شعبانی و آقای مهندس نجارزاده از شرکت چارگون در سالن حکیم واقع در طبقه هشتم سازمان مرکزی دانشگاه  برگزار گردید.
شروع جلسه مزین به تلاوت آیاتی از کلام ا.. مجید گردید.
درابتداآقای دکترنمازی ضمن تبریک فرارسیدن ماه مبارک رمضان و قدردانی وتشکر اززحمات آقای دکترترابی خاطرنشان کرد که ما مشکلات زیادی درخصوص صدورفرم بازنشستگان وارسال آن به سازمان بازنشستگی را داشتیم که باعث می شد که حقوق ومزایای بازنشستگان وبرقراری حقوق بازنشستگی آنها به تاخیر افتد.تکریم بازنشستگان واجب است و ما باید سازوکارهایی را اتخاذ نمائیم که کار این افراد تسهیل پیدا کند ودر وقت و هزینه انها صرفه جویی شود.بحث الکترونیکی کردن فرآیند بازنشستگی باعث تسهیل وروان سازی فرآیند برقراری حقوق بازنشستگان می شود.نرم افزار بازنشستگی شرکت چارگون یکی از بهترین نرم افزار های منتخب درکشوراست. بنابراین از چارگون دعوت به عمل آمد که نرم افزار بارنشستگی خود را نمایش دهندکه بعد از جلسات متعدد ورایزنی هایی که توسط جناب آقای دکترترابی  وتیم کارشناسان ایشان به همراه گروه کارشناسان پردازش داده وآمارمنابع انسانی مدیریت توسعه با همکاری اداره بازنشستگی صورت گرفت نرم افزار موردنظر خریداری وبه مرحله استقرار رسیدوامروز ما درخدمت شما عزیزان هستیم.
درادامه جناب آقای دکترترابی ضمن تبریک ایام مبارک رمضان ورعایت نکات بهداشتی درخصوص ویروس کووید19،عنوان نمودند که پیشرفت حوزه منابع انسانی دانشگاه درکشور ازهمه سازمان ها بیشتر بوده و همچنان درحال پیشرفت به سمت جلو است. ایشان نیاز به این نرم افزار را الزامی اعلام کرد و فرمودند فرآیندی که باعث می شد پرونده های زیادی روانه اداره بازنشستگی شود وزمان زیادی جهت برقراری حقوق بازنشستگان صورت می گرفت با این نرم افزار وتوافقاتی که باسازمان بازنشسنگی صورت گرفته، تسهیل یافته است.
درادامه خانم مهندس شعبانی به آموزش نرم افزار بازنشستگی پرداختند وبه سوالات کارشناسان پاسخ دادند.

دفعات مشاهده: 193 بار   |   دفعات چاپ: 1 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر