• بازدید کل : 19824725

اطلاعیه سوم مرکز آموزش ضمن خدمت کارکنان نظام سلامت کشور در خصوص تعطیلی کلاس های درسی آموزشی

| تاریخ ارسال: ۱۳۹۸/۱۲/۱۹ |
قابل توجه فراگیران محترم
با توجه به شرایط پیش آمده و به منظور جلوگیری از عقب ماندگی فراگیران دوره های توان مندسازی مرکز آموزش ضمن خدمت کارکنان و اجرای فرآیند یاددهی – یادگیری الکترونیکی، این مرکز با همکاری دانشکده مجازی در تلاش است تا کلیه دروس و اساتیدی را که در نیمسال دوم ۹۸-۹۹، با مرکز همکاری دارند با سامانه نوید دانشگاه لینک نماید.
پیش بینی می­ شود اینکار تا اواسط هفته سوم اسفند انجام شود. در اطلاعیه بعدی چگونگی اجرای یان شیوه به استحضار خواهد رسید. ضمنا دوره های آموزش پزشکی و مدیریت آموزشی که از ابتدا به صورت مجازی تعریف شده اند طبق اطلاعیه دانشکده مجازی باید بتوانند در حال حاضر نیز با اساتید خود لینک شوند.
دفعات مشاهده: 123 بار   |   دفعات چاپ: 2 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر