بخشنامه جدید اقامتی-نوروز 99

| تاریخ ارسال: ۱۳۹۸/۱۱/۳۰ |
بسمه تعالی
پیرو بخشنامه شماره 98/11/51/22943 مورخ 1398/11/15 به اطلاع می‌رساند طی تفاهم‌نامه‌های منعقد شده با دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی، ایران و صندوق رفاه دانشجویان وزارت بهداشت، همکاران محترم دانشگاه می‌توانند از تسهیلات اقامتی در قشم، اصفهان، کیش و خزرآباد ساری استفاده نمایند. همچنین تفاهم‌نامه جدیدی نیز با هتل اردبیل (سرعین) نیز منعقد شده است.
***
تاریخ سهمیه‌های اقامتی فوق در "سامانه رفاهی دانشگاه" بارگذاری شده‌‌است.
***
همکاران محترم به منظور رزرو و شرکت در قرعه‌کشی هتل عالی قاپو در اصفهان، هتل ویدا در کیش، واحد‌های اقامتی سارا در قشم، هتل اردبیل (سرعین) و واحدهای دو خواب خزرآباد ساری به سامانه فوق، بخش "رزرو اماکن اقامتی- منوی اقدامات رزرو " مراجعه نمایند.
***
شایان ذکر است همکارانی که طبق بخشنامه قبل سایر اماکن اقامتی را برای دوره نوروز 99 رزرو نموده‌اند، نیز می‌توانند اماکن اقامتی جدید را جهت شرکت در قرعه‌کشی رزرو نمایند.
***
همچنین آن‌دسته از همکارانی که تمایل به ویرایش، انصراف و یا تغییر تاریخ سهمیه رزرو شده را داشته باشند نیز می‌توانند از طریق سامانه رفاهی اقدام نمایند.
ویرایش تاریخ انتخاب شده: از طریق منوی "سوابق-تغییر تاریخ رزرو"
حذف سهمیه رزرو شده از طریق: منوی "اقدامات رزرو" - "رزروهای انجام شده در این دوره"
***
آخرین مهلت رزرو و انتخاب سهمیه‌ها در سامانه تا تاریخ دوشنبه 5 اسفندماه می‌باشد. قرعه‌کشی نیز در تاریخ سه‌شنبه 6 اسفندماه انجام و نتایج از طریق سامانه و سایت اداره رفاه و تعاون دانشگاه، ارسال پیامک و همچنین اعلام در کانال رفاه و تعاون کارکنان دانشگاه اعلام خواهد شد.

هتل عالی قاپو اصفهان