بخش هاي اصلي

• بازدید کل : 19378199

اقدامات و گزارشات گروه مهندسی سازمان

| تاریخ ارسال: ۱۳۹۸/۱۰/۲۴ |
با عنایت به لزوم بازنگری نمودار سازمانی و تشکیلات تفصیلی دانشگاه گروه مهندسی سازمان، بر اساس ضوابط طراحی ساختار سازمان، استانداردهای ابلاغی وزارتخانه متبوع، اسناد بالادستی و با ایجاد کارگروه هایی شامل مدیران، مشاورین، کارشناسان و نمایندگان تام الاختیار کلیه واحدها و با محوریت ماموریت و اهداف استراتژیک دانشگاه، نمودار سازمانی و تشکیلات تفصیلی را مورد بازنگری و در سقف 21170 پست سازمانی تهیه و تدوین نمودکه تکافوی نیازهای دانشگاه را می نماید. که پس از تصویب نمودار سازمانی و تشکیلات تفصیلی توسط هیأت امنای محترم دانشگاه و ابلاغ آن توسط ریاست محترم دانشگاه، تشکیلات به مرحله اجرا گذاشته شد.

فرایند  اجرای تشکیلات مصوب پس از ابلاغ ریاست محترم دانشگاه :
  • تشکیلات تفصیلی هر واحد به صورت مکاتبه جداگانه جهت جاریزی و اسمی نمودن ابلاغ گردید.
  • تشکیلات اسمی شده توسط کارشناسان مهندسی سازمان مورد تطبیق و بررسی قرار گرفت و مغایرات احتمالی طی جلسات حضوری با برخی مدیران، رؤسا و کارشناسان امور اداری واحدها رفع گردید .
  • ساماندهی نیروهای قراردادی در قالب تشکیلات مصوب و مجازی
  • بروزرسانی اطلاعات پایه پست های سازمانی بر اساس تشکیلات جدید و عناوین پستی و رشته های شغلی جدید صورت پذیرفت.
  • تهیه فایل اکسل کلیه پست های سازمانی مصوب جدید دانشگاه به تعداد 21170 پست به تفکیک واحدهای سازمانی با درج اطلاعات از قبیل کد پست، کد دپارتمان، کدparent ، کد اطلاعات پست و کد واحد جهت کانورت کلیه اطلاعات پستی دانشگاه در نرم افزار چارگون .
  • تطبیق پستهای ایجاد شده در نرم افزار چارگون با تشکیلات تفصیلی برای تایید نهایی جهت صدور احکام
  • ابلاغ تشکیلات جدید جاریزی شده به واحدها جهت صدور احکام برای اختصاص پست سازمانی به کلیه کارکنان و برگزاری جلسات توجیهی برای کارکنان امور اداری واحدها جهت نحوه صحیح صدور احکام پرسنلی با توجه به تشکیلات جدید مصوب.
  • ورود کلیه اطلاعات پست های سازمانی دانشگاه در نرم افزار نرم نگاران وزارت بهداشت جهت برقراری ارتباط برخط دوطرفه بین سامانه های جامع تشکیلات پرسنلی و حقوق و دستمزد دانشگاه های علوم پزشکی .
  • تهیه جدول مغایرات بین پست های سازمانی مصوب دانشگاه با عناوین پست های تعریف شده در نرم افزار نرم نگاران به تفکیک واحدها و برگزاری جلسات متعدد با معاون مرکز توسعه مدیریت و تحول اداری وزارت بهداشت در زمینه رفع مغایرات مذکور.

معرفی فعالیتهای گروه مهندسی سازمان طی دوسال اخیر
  • بازبینی تشکیلات پیشنهادی و لحاظ نمودن تغییرات ایجاد شده از طریق مصوبات هیئت رئیسه محترم دانشگاه
  • پیگیری امور مربوط به بازنگری ساختار سازمانی دانشگاه (نمودار سازمانی و تشکیلات تفصیلی)
  • همکاری با معاونت بهداشتی دانشگاه و وزارتخانه متبوع در تهیه استانداردها و ضوابط و دستورالعملهای گسترش شبکه های بهداشتی درمانی جهت تهیه تشکیلات تفصیلی شبکه های بهداشتی درمانی و مرکز بهداشت جنوب