بخش هاي اصلي

• بازدید کل : 19378527

قابل توجه شرکت کنندگان آزمون استخدامی سه برابرظرفیت آبان ماه 98

| تاریخ ارسال: ۱۳۹۸/۱۱/۲ |
باعنایت به اطلاعات خوداظهاری ثبت شده شرکت کنندگان،درآزمون استخدامی دانشگاه درپرتال سازمان سنجش آموزش کشور،ضمن تبریک به پذیرفته شدگان محترم چند برابر ظرفیت آزمون استخدامی آبان ماه98، خواهشمند است جهت اطلاع از پذیرش خود وتحویل مدارک، برروی لینک زیرکلیک نمائید.
تذکر: لازم به توضیح است بعد ازورود به سامانه و مشاهده نتیجه آزمون، نسبت به دانلود  " فرم تعیین مشخصات" وتکمیل آن اقدام نموده و در مراجعه حضوری به همراه سایر مدارک تحویل نمائید.

اعلام زمان وآدرس تحویل مدارک:
ازکلیه پذیرفته شدگان سه برابر ظرفیت خواهشمند است مطابق با تاریخ تعیین شده از ساعت 9صبح الی14:30 به آدرس تهران، بلوار کشاورز، نبش خیابان قدس، ساختمان مرکزی دانشگاه علوم پزشکی تهران طبقه همکف مراجعه نمایند.

جهت اطلاع ازمدارک مورد نیاز اینجا را کلیک نمائید.

دفعات مشاهده: 2954 بار   |   دفعات چاپ: 10 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر