• بازدید کل : 20524726

برگزاری کارگاه تفکر خلاق با رویکرد نظام پیشنهادها و نظام ثبت تجارب ویژه راهبران نظام پیشنهادها و رابطین اداری واحدهای تابعه

| تاریخ ارسال: ۱۳۹۸/۱۰/۱۷ |
این کارگاه با هدف توسعه تفکر خلاق در راستای حرکت به سوی خلق ایده و پیشنهاد و استقرار نظام مدیریت مشارکتی برای راهبران نظام پیشنهادها و رابطین تحول اداری واحدهای تابعه  روز یکشنبه 15 دی ماه از ساعت 8:30 الی 12:30 در سالن G6 ساختمان ستاد مرکزی برگزار شد.
در ابتدای کارگاه دکتر مسعود امانلو مدیر تحول، نوسازی و مطالعات کاربردی به معرفی تفکر خلاق به عنوان ابزاری جهت ایده پردازی و حل خلاقانه مساله پرداخت و اهمیت گسترش این نوع تفکر در سازمان‌ها را با ذکر مثال تشریح کرد. در این کارگاه حاضران با مفاهیم خلاقیت، نوآوری و ابتکار آشنا شدند و عوامل موثر برخلاقیت، روش‌ها و تکنیک‌های تفکر خلاق و حل مسأله، موانع خلاقیت و راه‌های غلبه بر آن را آموختند. توصیه هایی برای رشد خلاقیت در سازمان از نکات پایانی این مبحث بود که توسط ایشان مطرح شد.
در بخش دوم کارگاه، مهندس مریم شعبانی رئیس گروه برنامه‌ریزی و مطالعات کاربردی در مورد پیشنهاد اثربخش، ساختار نظام پیشنهادها در دانشگاه و وضعیت بررسی پیشنهادهای ثبت شده در سامانه نظام پیشنهادهای دانشگاه توضیحاتی را ارایه کرد. در ادامه نازیلا برزگر کارشناس مسئول تحول اداری به تشریح عملی سامانه نظام پیشنهادها، فرآیند ثبت پیشنهاد و دستورالعمل مرتبط با آن و پاسخ به پرسش‌های راهبران سامانه در این خصوص پرداخت.
سپس وحیده ابراهیم زاده مسئول ثبت تجارب دانشگاه در خصوص نظام ثبت تجربه، لزوم مستندسازی ثبت تجارب و اهداف استقرار این نظام در دانشگاه مطالبی بیان کرد. همچنین به معرفی سامانه ثبت تجربه مدیریتی وزارت بهداشت و تشریح فرآیند ثبت تجربه جدید در سامانه پرداخت.

برای دریافت خبر در سایت روابط عمومی دانشگاه اینجا را کلیک کنید

دفعات مشاهده: 138 بار   |   دفعات چاپ: 24 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر