سهمیه تسهیلات نقدی در مرحله سوم سال 98

| تاریخ ارسال: ۱۳۹۸/۱۰/۱۱ |
بسمه تعالی
ضمن تبریک ولادت با سعادت حضرت زینب (سلام الله علیها) و روز پرستار، به اطلاع می‌رساند؛ تعداد پانصد سهمیه تسهیلات مرابحه 200 میلیون ریالی و پانصد سهمیه تسهیلات مرابحه 300 میلیون ریالی بانک ملت در مرحله سوم سال 98 در بخش وام سامانه جامع رفاهی دانشگاه بارگزاری شده‌است.
    لذا همکاران متقاضی آن واحد می توانند از تاریخ صدور بخشنامه با مراجعه به سامانه مذکور نسبت به رزرو و شرکت در قرعه‌کشی اقدام نمایند. ضمنا قرعه‌کشی این دوره نیز به شیوه امتیاز‌دهی مبتنی بر سوابق وام های دریافتی در 5سال گذشته انجام خواهد شد.
   همچنین همکاران متقاضی پس از مطالعه و آگاهی از شرایط اعطای این تسهیلات و با در نظر گرفتن خالص حقوق دریافتی که در سایت اداره رفاه و تعاون اطلاع‌رسانی شده است، در صورتی که واجد شرایط دریافت این تسهیلات می‌باشند، با مراجعه به سامانه وام و از طریق منوی "اقدامات رزرو وام" جهت شرکت در قرعه‌کشی اقدام نمایند.
   آخرین مهلت رزرو وام از طریق سامانه مذکور تا چهارشنبه 25 دی‌ ماه تمدید شد و قرعه‌کشی در تاریخ یکشنبه 29 دی‌ماه انجام و نتایج از طریق سامانه و ارسال پیامک به برندگان اعلام خواهد‌شد. برندگان قرعه‌کشی نیز می توانند جهت تشکیل پرونده به نمایندگان رفاهی واحد محل خدمت خود مراجعه نمایند.
نکته مهم: با توجه به اینکه سوابق وام های دریافتی کارکنان طی 5 سال گذشته، که در سامانه وام ثبت شده از بانک ها و امور مالی دریافت شده و همکاران نیز در مرحله قبل این سوابق را تایید نموده اند. لذا در صورتی که همکاران بر سوابق درج شده در سامانه اعتراض دارند می‌توانند به کارشناس وام در اداره رفاه و تعاون مراجعه حضوری نمایند.