• بازدید کل : 20524649

پنجمین جلسه کمیته تخصصی ساختار و فناوری‌های مدیریتی دانشگاه برگزار شد

| تاریخ ارسال: ۱۳۹۸/۱۰/۴ |
​این جلسه روز دوشنبه سوم دی ۹۸ در سالن شورای معاونت توسعه دانشگاه با حضور اعضای اصلی کمیته و مدیران معاونت توسعه مدیریت و برنامه‌ریزی دانشگاه برگزار شد.
در ابتدا مهندس سیده بهاره کاشیان، معاون مدیر تحول، نوسازی و مطالعات کاربردی به عنوان جانشین دبیر کمیته تخصصی ساختار و فناوری‌های مدیریتی دانشگاه با تأکید بر اهمیت و اهداف نظام پیشنهادها به تشریح پیشنهادهای اولویت‌دار که به تصویب کمیته های تخصصی، خبرگی و صرفه‌جویی دانشگاه در سال 98 رسیده بود پرداخت و با نظر اعضای کمیته، از بین آنها یک پیشنهاد به عنوان پیشنهاد قابل تقدیر مصوب شد.

همچنین دکتر محمود بیگلر، معاون توسعه مدیریت و برنامه‌ریزی منابع و رئیس دبیرخانه نظام پیشنهادهای دانشگاه، مشارکت افراد در نظام پیشنهادها را حائز اهمیت دانست و مقرر شد از 3 پیشنهاد دهنده‌ برتر با اهدای جوایز نقدی تقدیر به عمل آید.

در این کمیته به پیشنهاد رئیس دبیرخانه نظام پیشنهادها و اعضاء کمیته مقرر شد سامانه نظام پیشنهادها به صورت فعالتر در جذب پیشنهادهای ذینفعان خارج از سازمان اقدام کند.
در ادامه مهندس کاشیان به ارائه گزارش عملکرد و نتایج کسب شده‌ دانشگاه در شاخص‌های به کارگیری سامانه ستاد در معاملات دستگاه، مدیریت سبز و مناسب‌سازی فضاهای اداری برای استفاده معلولان و جانبازان، در جشنواره ارزیابی عملکرد شهید رجایی در سال 1397 با تأکید بر برنامه‌ریزی صحیح برای ارتقای عملکرد و کسب امتیاز شایسته پرداخت.
سپس میرخانی معاون مدیریت نظارت، گزارش اقدامات صورت گرفته در خصوص تحقق شاخص‌های یادشده در سال98 را ارائه کرد.

آزاده چترروز، مدیر مالی دانشگاه به بیان نکاتی در خصوص شاخص های عملکردی و نیز اقدامات صورت گرفته در چند سال اخیر در خصوص شاخص های یادشده پرداخت و مقرر شد مدیریت‌های مالی، نظارت و فنی با همکاری سایر حوزه های مرتبط در ارائه مستندات لازم در جشنواره 98 به دبیرخانه اقدام کنند.

در پایان اعضا به بحث و تبادل نظردر خصوص موارد مطرح شده پرداختند.

جهت دریافت خبر در سایت روابط عمومی دانشگاه اینجا را کلیک کنید.

دفعات مشاهده: 147 بار   |   دفعات چاپ: 24 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر