• بازدید کل : 20524531

دومین جلسه کمیته صرفه‌جویی به منظور بررسی و تصویب پیشنهاد‌های کمی دانشگاه برگزار شد

| تاریخ ارسال: ۱۳۹۸/۱۰/۳ |
در این جلسه که با حضور دکتر مسعود امانلو، دبیر کمیته  و سایر اعضای کمیته صرفه‌جویی تشکیل شد، ابتدا دکتر امانلو ضمن تأکید بر اهمیت نظام پیشنهادها به ارائه گزارش در خصوص فرآیند بررسی و تصویب پیشنهادها پرداخت.
اعضای کمیته نیز در خصوص 20 پیشنهاد کمی ثبت شده از ابتدای سال جاری تا 20 آذرماه که توسط کمیته‌های تخصصی و خبرگی دانشگاه با میانگین امتیاز بالای 50 به تصویب اولیه رسیده بود؛ به بحث و تبادل نظر پرداختند.
توضیح اینکه محاسبه میزان صرفه‌جویی پیشنهادهای یاد شده، با رعایت 'شیوه‌ نامه محاسبه صرفه‌جویی حاصل از اجرای پیشنهادها' انجام و در نهایت تعداد 5 پیشنهاد کمی، برای طرح، بررسی و تصویب نهایی، به کمیته ساختار و فناوری‌های مدیریتی، ارجاع داده شد.
در خصوص چگونگی تصویب پیشنهادهای کمی و کیفی دانشگاه در کمیته ساختار و فناوری‌های مدیریتی متعاقباٌ  اطلاع رسانی خواهد شد.

جهت دریافت خبر در سایت روابط عمومی اینجا را کلیک کنید

دفعات مشاهده: 105 بار   |   دفعات چاپ: 15 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر