برگزاری اولین جلسه دفاع از پروژه پایان نامه

| تاریخ ارسال: ۱۳۹۸/۹/۶ |
به گزارش روابط عمومی مرکز اموزش ضمن خدمت کارکنان نظام سلامت کشور(دانشگاه علوم پزشکی تهران) آقای جواد محمدی فراگیر دوره توان مندسازی مدیریت مالی مرکز در تاریخ چهارشنبه ۹۸/۸/۲۹  از پروژه پایان دوره خود با عنوان " بررسی عوامل موثر بر تفاوت بین هزینه اعمال جراحی گلوبال با هزینه های واقعی خدمات در مجتمع بیمارستانی امام خمینی (ره) در سال ۱۳۹۷" دفاع کرد.
 جلسه دفاع با حضور جناب آقای دکتر بیگلر ریاست محترم مرکز و اساتید راهنما و مشاور و داوران و مدیریت کارگروه و جمعی از فراگیران سطح ارشد مدیریت مالی برگزار شد .

ابتدا آقای جواد محمدی پایان نامه خود را به مدت ۳۵ دقیقه ارائه داد و در ادامه داوران نقطه نظرات و پیشنهادات خود را بیان کردند. استاد راهنمای این پروژه  آقای دکتر رحیم نیا و استاد مشاور  آقای دکتر آهنگربودند. در پایان جلسه ریاست محترم مرکز تاکید کرد کارکنان شریف دانشگاه باید فرصت های توسعه و پیشرفت علمی و کاربردی و مهارتی ایجاد شده در دانشگاه برای خود مطابق با آخرین استانداردهای علمی و پژوهشی دانشگاه تدوین و ارائه دهند و لازم است تا مسئولین آموزشی و پژوهشی و مدیران کارگروه های مرکز نیز در این مسیر همه توان خود را به منظور برنامه ریزی، سازماندهی، نظارت و کنترل بکارگیرند تا تولیدات پژوهشی فراگیران مرکز اموزش ضمن خدمت کارکنان نظام سلامت کشور در کلیه ابعاد علمی، فنی و کاربردی مشتری و خواهان داشته باشد و برای ارتقاء فرایندها و توسعه برنامه های دانشگاه موثر واقع شود.
دفعات مشاهده: 131 بار   |   دفعات چاپ: 1 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر