بخش هاي اصلي

| تاریخ ارسال: ۱۳۹۸/۹/۶ |

به منظور بهره گیری از دانش و خرد جمعی و با هدف بهبود تامین کالا و خدمات، نخستین هم اندیشی کارگروه های تخصصی مدیریت بازار، حمایت از تولید داخلی و بازنگری در مفاد آیین نامه مالی و معاملاتی برگزار شد.

در ابتدای این نشست که صبح روز سه شنبه 5 آذر 98 با حضور 9 قطب و دانشگاههای علوم پزشکی تهران، ایران، بهزیستی و توانبخشی در سالن حکیم دانشگاه برگزار شد، مهندس ارسیلو، مدیر نظارت و توسعه امور عمومی دانشگاه علوم پزشکی تهران، به بیان تجربیات این دانشگاه در 3 حوزه مدیریت بازار، حمایت از تولید داخلی و بازنگری در مفاد آیین نامه مالی و معاملاتی پرداخت و گفت: سعی شده به منظور تسریع در کار، کارگروه های کارشناسی در دانشگاه تشکیل و با استفاده از الگوی نقشه ذهنی مطالب را جمع بندی نماییم تا در جلسه امروز این نظرات به پختگی برسد......
دفعات مشاهده: 102 بار   |   دفعات چاپ: 1 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر